A költségek felügyelete és csökkentése

Ahol Ön csak nyomtatást lát, mi tervezhető költségeket.

A mai bizonytalan gazdasági helyzetben elengedhetetlen a költségek felügyelete és csökkentése, ugyanakkor minden eddiginél fontosabbá vált, hogy a vállalkozások a céljaiknak megfelelően működjenek.

Azonban ha dokumentumkezelésről és nyomtatásról van szó, kevés vállalkozás van tisztában annak tényleges költségeivel, arról nem is beszélve, hogy hogyan csökkenthetnék ezeket a költségeket.

A Colchester Institute, Kelet-Anglia (Egyesült Királyság) egyik legnagyobb főiskolája, elkötelezte magát, hogy a Canon segítségével maximalizálja hatékonyságát. A nyomtatási infrastruktúrájukban bevezetett innovatív újításoknak köszönhetően mostanra kevesebbet pazarolnak, nyomatóparkjukat pedig 75%-kal csökkentették.

Az MPS nem csak a megtakarításokról szól

A Canon Managed Print Services szolgáltatásával megváltoztathatja a nyomtatási szokásokat, növelheti a dokumentumkezelés biztonságát és csökkentheti a környezetszennyezés mértékét.

„A nyomtatási stratégiánk megváltoztatásával szerzett megtakarításoknak köszönhetően végre ismét oktatói és hallgatói programjainkra koncentrálhattunk a főiskola más területein is.”

Colchester Institute,
Egyesült Királyság

Az ügyfelek növekvő igényei

Olvassa el ügyfeleink véleményét