Az MPS körülveszi vállalatát

Annak érdekében, hogy vállalata az MPS megoldás által ígért összes előnyt ki tudja használni, a megoldást az adott követelmények köré kell felépíteni.

MPS szakértőink a szakmában eltöltött hosszú évek során megszerzett tapasztalataik és vezetői készségeik segítségével képesek olyan méretezhető és személyre szabott nyomtatáskezelés-kiszervezési megoldást kínálni, mely teljességgel az Ön kezébe adja a nyomtatás feletti irányítást a tervezéstől a megvalósítási fázisig – sőt még azt követően is folyamatos támogatást és menedzselést nyújt.

Testre szabott Managed Print megoldásunkkal biztos lehet benne, hogy vállalkozása a legmagasabb szintű szolgáltatásokkal, világszinten is elsőrangú technológiával, valamint tartós üzleti értékekkel gyarapodik.

Miért éppen a Canont válasszam?

Ügyfeleinkkel együttműködve olyan MPS megoldásokon dolgozunk, melyek kiemelkedő értéket és kiváló szabályozhatóságot biztosítanak számukra. A megfelelő embereket, technológiát és folyamatokat kombinálva olyan szolgáltatást nyújtunk, melynek révén Ön hatékony, rugalmas és költséghatékony nyomtatási környezetet hozhat létre.

Ez azonban nem minden: az újdonságok bevezetésében és a zökkenőmentes átállásban is komoly tapasztalattal rendelkezünk. Számíthat ránk: méretünk, hatókörünk és szakmai hozzáértésünk révén biztosan el tudjuk végezni, amivel megbíznak minket.
Mi azonban nem érjük be ennyivel; a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a vállalata számára biztosított szolgáltatás képes lecsökkenteni a költségeket, javítani az aktuális és hosszú távú produktivitást, még akkor is, ha vállalata folyamatosan növekszik és változik.

„Megvolt a célunk, de nem igazán tudtuk, hogyan jussunk el odáig. A megfelelő módszer megtalálásában ezért jelentett olyan sokat a Canon más ügyfeleknél való telepítésben szerzett tapasztalata.”

East Lothian Council, Skócia

Megközelítésünk

Gyorsabb nyomtatási és hatékonyabb munkafolyamatok, valamint kisebb kiadások öt lépésben.