A Managed Print Services előnyei

A papíralapú és elektronikus dokumentumok megfelelnek a korszerű üzleti kommunikációra vonatkozó elvárásoknak. A dokumentumok előállítása ugyanakkor jelentős részt képvisel az üzleti kiadásokban – költségei akár a bevétel 3%-ra is rúghatnak.

Tanulmányokból* kiderül, hogy a nyomtatási költségek mindössze 20%-a látható költség. Ha nem ismeri a vállalkozás e területének valódi költségeit, vagy erőforrások és szakértelem hiányában nem tud megbirkózni a problémával, akkor a Canon Managed Print Services (MPS) a megoldás.

*All Associates Group, Inc 2012

A papíralapú és elektronikus dokumentumok megfelelnek a korszerű üzleti kommunikációval szembeni elvárásoknak. A dokumentumok előállítása ugyanakkor jelentős részt képvisel az üzleti kiadásokban – költségei akár a bevétel 3%-át is jelenthetik.

Tanulmányokból* kiderül, hogy a nyomtatási költségek mindössze 20%-a látható költség. Ha nem ismeri a vállalkozás e területének valódi költségeit, vagy az erőforrások és szakértelem hiányában nem tud megbirkózni a problémával, akkor a Canon Managed Print Services (MPS) a megoldás.

*All Associates Group, Inc 2012

Csökkentse a költségeket

A Canon MPS bevezetésekor Önnel együttműködve térképezzük fel, hogy pontosan milyen nyomtatással kapcsolatos kiadásai vannak, és hogy ezek pontosan hol jelentkeznek. Ezen információk segítségével olyan nyomtatási megoldást tudunk kidolgozni, mely csökkenti a költségeket és növeli a hatékonyságot. Büszkén mondhatjuk, hogy a Canon MPS a múltban már 60%-kal is képes volt csökkenteni ügyfelei nyomtatással kapcsolatos költségeit. Rendszeres ellenőrzések segítségével biztosítjuk, hogy befektetése megtérüljön, céljait pedig az adott pillanatban és hosszú távon is elérje.

Hatékonyság megnövelése

Azzal, hogy a nyomtatással kapcsolatos feladatokat valaki más végzi, a dolgozók értékes időt takaríthatnak meg, így a vállalkozás szempontjából fontos feladatokra koncentrálhatnak. Az Canon MPS azt is biztosítja, hogy a készülékeket az optimális szinten használják, továbbá olyan üzleti folyamatfejlesztéseket képes elérni, melyek az egész szervezetben növelik a hatékonyságot.

Megnövelt biztonság

Mivel a biztonsági problémák ronthatják a márkáról kialakult képet, továbbá súlyos bírságokhoz vezethetnek, a védelemre fordított költségek hosszú távon jócskán megtérülnek. Az MPS-vizsgálat felfedi a lehetséges javítási lehetőségeket a végponti nyomtatás biztonságának területén a vállalati infrastruktúrán belül. Ezt követően olyan fejlesztéseket tudunk bevezetni, melyek biztosítják, hogy az információkhoz csak a jogosultak férjenek hozzá és hogy vállalata megfeleljen az előírásoknak.

A környezetbarát megoldás

A nyomtatási infrastruktúra ésszerűsítésével, továbbá a nyomtatási szokások megváltozásával és nyomon követésével a Canon MPS segít csökkenteni a pazarlást, valamint a készülékek áram- és papírfogyasztását. Ezen felül vállalata környezetre gyakorolt hatásának rendszeres felmérésével és a legújabb Canon technológiák bevezetésével képesek vagyunk hosszú távon lecsökkenteni szénlábnyomát is.