Üzleti megoldások

Üzleti szolgáltatások

Akár a digitális, akár a papír alapú dokumentumkezelésén szeretne javítani, a Canon hatalmas tapasztalata és folyamatosan fejlődő technológiája segít, hogy a jövőbeni céljaihoz is mindig a legfrissebb megoldások álljanak rendelkezésre.

Szolgáltatásaink az információmenedzsmenthez kapcsolódó vezetői tanácsadástól kezdve a egészen a dokumentumkezelési megoldásokig terjednek és bármilyen irodaméretre tudunk kiszervezett, vagy házon belül menedzselt szolgáltatást nyújtani. A professzionális nyomdai szolgáltatókat pedig workshopokkal és mentori programmal segítjük, hogy a legtöbbet hozzák ki a piaci trendekből.

Következő lépések

[MASTER] Picture_Document management

Managed Print Services

Racionalizálja nyomtatás- és dokumentumkezelését.

További információk

[MASTER] Picture_Business services

Kiszervezés

Növelje ügyfeleinek a kötődését cégéhez, változtasson az üzleti folyamatokon, valamint mutasson be új munkamódszereket.

[MASTER] Picture_ebbp

Szolgáltatások nyomdai szolgáltatóknak

Workshopok, mentori program és piaci hírek.

Szolgáltatások professzionális fotósoknak és filmeseknek

A European Canon Professional Services (Európai Canon professzionális szolgáltatások) program egy teljes mértékben ingyenes szolgáltatás, amely a Canon professzionális fotósainak és filmeseinek biztosít kizárólagos hozzáférést olyan hasznos és előnyös funkciókhoz, mint a nagyobb eseményeken nyújtott CPS-támogatás, a kiemelt szervizszolgáltatás, valamint a helyi CPS-támogatás adott európai országokban.

Miért éppen Canon?

A kommunikáció és az információk megosztásának módja egyre gyorsabban változik. A Canon rendelkezik azzal a szakértelemmel, technológiával és globális struktúrával, amellyel versenytársai előtt, azaz a legújabb technológiai fejlesztések élén tarthatja Önt, és amellyel intelligensebb munkavégzést biztosíthat.

Keresés iparág vagy részleg alapján