Canon VB-S910F

VB-S910F

Full HD rögzített boxkamera optikai zoomobjektívvel – ideális beltéri használatra. Ez a nagy látószögű objektívvel és beépített mikrofonnal rendelkező sokoldalú kamera még több részletet képes megörökíteni.

/Images/ZB085%20340x461px_tcm128-1458394.jpg

Előnyök

 • Beltéri megfigyelő kamera, hihetetlen pontosság, nagy látószögű, 78,6°-os zoomobjektív és kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiváló teljesítmény
 • 2,1 megapixeles, 1/3" CMOS-érzékelő és nagy fényerejű f/1,4–2,6-es rekesznyílás autofókusszal
 • Full HD képalkotás, 3,5-szeres optikai zoomobjektív és alacsony torzítású aszférikus lencsetagok a tiszta, nagy felbontású képekért
 • Beépített többirányú mikrofon a hangrögzítéshez és a kiváló minőségű kontextuális információk biztosításához
 • Kompakt, könnyű és egyszerűen beüzemelhető
 • Az adatméret csökkentésére és a képminőség fenntartására szolgáló Mozgásérzékelő zajcsökkentés és Területspecifikus adatméret-csökkentés (ADSR) technológia
 • Intelligens beépített elemzőfunkció a fejlett riasztásérzékeléshez
 • Élő megfigyelés és kezelés számos böngészőből és mobileszközről
 • Az ONVIF® Profile szabványt támogatása

Termékjellemzők

A Canon VB-S910F részletesebb megtekintése

Full HD videorögzítés


A nagy látószögű zoomobjektívvel, részletes Full HD képalkotással és fejlett beépített elemzőfunkcióval rendelkező Canon VB-S910F ideális a beltéri rögzített megfigyeléshez. A nagy látószögű, 78,6°-os objektív és a 3,5-szeres optikai zoomobjektív egyetlen pontból biztosítja a maximális lefedettséget, miközben nagy fényerejű, a f/1,4 értékű rekesznyílása és a téma javított minimális megvilágítása a kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiváló teljesítményről gondoskodik.

Beépített mikrofon


Hang- és vizuális információk rögzítése a kamera beépített többirányú mikrofonjának köszönhetően. A VB-S910F a háttérzajok és a nem kívánt visszhang kiszűrésével képes a hangrögzítésre; a mikrofon pedig rendelkezik hangriasztásos funkciókkal is, ami azt jelenti, hogy zaj észlelése esetén azonnal megkezdi a felvételkészítést.

Egyszerű telepítés és kezelés


A VB-S910F beüzemelése egyszerű és gyors, ezáltal lehetővé teszi a projektköltségek minimalizálását. A Canon Camera Management Tool (CCMT) lehetővé teszi a teljes körű felügyeletet, valamint hatékony beállítási és kezelési funkciókat biztosít a kiválasztott kamera vagy kamerák esetében. A képminőség optimalizálásának és adathasználat szabályozásának érdekében a Mozgásérzékelő zajcsökkentés dinamikusan vezérli a zajszintet.

Intelligens riasztásészlelés


A 15 beépített videótartalom-elemző profil segítségével a kezelők hatékonyan és hatásosan láthatják el megfigyelési feladataikat. Az intelligens elemzések több virtuális riasztásérzékelést biztosítanak, amely aktívan figyelmezteti a kezelőt a gyanús viselkedésre, és segít minimalizálni a sávszélesség-követelményeket.

Számos mobileszköz támogatása


A VB-S910F új készülékszoftver-architektúrája kompatibilis az összes népszerű webböngészővel és mobileszközzel, így teljesen mobil környezetből állíthatja be a kamerát és követheti élőképen az eseményeket. Az ONVIF Profile S szabványnak való megfelelőség biztosítja a kompatibilitást a meglévő harmadik féltől származó rendszerekkel.

 • *Az ONVIF® az Onvif, Inc. bejegyzett védjegye.

A termékek műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-S910F készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Digic DV III

Képminőség és vezérlés kezelése

DIGIC NET II

Hatékony hálózati feldolgozás

Optical 3.5x zoom

Kiváló minőségű optikai nagyítás

Digital 4x zoom

Bővített zoomlehetőségek

Digital PTZ

Virtuális PTZ funkció

Full HD

Full HD felbontás

Auto SSC

Automatikus intelligens árnyékszabályzás

Intelligent Function

Videotartalom-elemzés

microSD

Lokális rögzítés

Simple Camera Setting

Egy kattintásos telepítés

VB-S910F
 • VB-910F kamera
 • Telepítő CD-ROM
 • Telepítési útmutató
 • Garancialevél ismertetője