Canon VB-S910F

VB-S910F

Full HD rögzített boxkamera optikai zoomobjektívvel - ideális beltéri használatra. Ez a nagy látószögű objektívvel és beépített mikrofonnal rendelkező sokoldalú kamera még több részletet képes megörökíteni.

VB-S910F

Előnyök

  • Beltéri megfigyelő kamera, hihetetlen pontosság, nagy látószögű, 78,6°-os zoomobjektív és kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiváló teljesítmény
  • 2,1 megapixeles, 1/3" CMOS-érzékelő és nagy fényerejű f/1,4-2,6-es rekesznyílás autofókusszal
  • Full HD képalkotás, 3,5-szeres optikai zoomobjektív és alacsony torzítású aszférikus lencsetagok a tiszta, nagy felbontású képekért
  • Beépített többirányú mikrofon a hangrögzítéshez és a kiváló minőségű kontextuális információk biztosításához
  • Kompakt, könnyű és egyszerűen beüzemelhető
  • Az adatméret csökkentésére és a képminőség fenntartására szolgáló Mozgásérzékelő zajcsökkentés és Területspecifikus adatméret-csökkentés (ADSR) technológia
  • Intelligens beépített elemzőfunkció a fejlett riasztásérzékeléshez
  • Élő megfigyelés és kezelés számos böngészőből és mobileszközről
  • Az ONVIF® Profile szabványt támogatása

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-S910F részletesebb megtekintése

Full HD videorögzítés


A nagy látószögű zoomobjektívvel, részletes Full HD képalkotással és fejlett beépített elemzőfunkcióval rendelkező Canon VB-S910F ideális a beltéri rögzített megfigyeléshez. A nagy látószögű, 78,6°-os objektív és a 3,5-szeres optikai zoomobjektív egyetlen pontból biztosítja a maximális lefedettséget, miközben nagy fényerejű, a f/1,4 értékű rekesznyílása és a téma javított minimális megvilágítása a kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiváló teljesítményről gondoskodik.

Beépített mikrofon


Hang- és vizuális információk rögzítése a kamera beépített többirányú mikrofonjának köszönhetően. A VB-S910F a háttérzajok és a nem kívánt visszhang kiszűrésével képes a hangrögzítésre; a mikrofon pedig rendelkezik hangriasztásos funkciókkal is, ami azt jelenti, hogy zaj észlelése esetén azonnal megkezdi a felvételkészítést.

Egyszerű telepítés és kezelés


A VB-S910F beüzemelése egyszerű és gyors, ezáltal lehetővé teszi a projektköltségek minimalizálását. A Canon Camera Management Tool (CCMT) lehetővé teszi a teljes körű felügyeletet, valamint hatékony beállítási és kezelési funkciókat biztosít a kiválasztott kamera vagy kamerák esetében. A képminőség optimalizálásának és adathasználat szabályozásának érdekében a Mozgásérzékelő zajcsökkentés dinamikusan vezérli a zajszintet.

Intelligens riasztásészlelés


A 15 beépített videótartalom-elemző profil segítségével a kezelők hatékonyan és hatásosan láthatják el megfigyelési feladataikat. Az intelligens elemzések több virtuális riasztásérzékelést biztosítanak, amely aktívan figyelmezteti a kezelőt a gyanús viselkedésre, és segít minimalizálni a sávszélesség-követelményeket.

Számos mobileszköz támogatása


A VB-S910F új készülékszoftver-architektúrája kompatibilis az összes népszerű webböngészővel és mobileszközzel, így teljesen mobil környezetből állíthatja be a kamerát és követheti élőképen az eseményeket. Az ONVIF Profile S szabványnak való megfelelőség biztosítja a kompatibilitást a meglévő harmadik féltől származó rendszerekkel.

*Az ONVIF® az Onvif, Inc. bejegyzett védjegye.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-S910F készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Digic DV III
DIGIC NET II
Optical 3.5x zoom
Digital 4x zoom
Digital PTZ
Full HD
Auto SSC
Intelligent Function
microSD
Simple Camera Setting
 • VB-910F kamera
 • Telepítő CD-ROM
 • Telepítési útmutató
 • Garancialevél ismertetője