Canon VB-S900F

VB-S900F

Full HD mini rögzített hálózati biztonsági boxkamera új, hihetetlenül kompakt objektívtechnológiával. A kompakt kialakításnak köszönhetően ideális a különböző kereskedelmi létesítmények diszkrét beltéri megfigyeléséhez.

VB-S900F

Előnyök

  • Mini rögzített box kialakítás
  • Full HD 30 kép/mp sebességgel
  • Gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedő teljesítmény a CMOS-érzékelőnek köszönhetően
  • Nagy felbontású, nagy látószögű Canon objektív
  • Többszörös video-adatfolyam MJPEG és H.264 formátumban
  • Közvetlen rögzítés/lejátszás MicroSD kártyával (64 GB)

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-S900F részletesebb megtekintése

Full HD felbontás


A kivételesen kompakt VB-S900F mini fix hálózati biztonsági boxkamera Full HD (1920×1080) felbontással és 30 kép/mp sebességgel rögzíti a felvételeket A CMOS-érzékelő kiváló képminőséget biztosít élethű színekkel és éles vonalakkal. Az Automatikus intelligens árnyékszabályzás az expozíció optimális beállításával javítja a csúcsfények minőségét és a háttér-világítású vagy rosszul megvilágított jelenetek sötét területeit, így éjjel-nappal használható.

Kiemelkedő Canon objektívminőség


A kamera új, hihetetlenül kompakt nagy látószögű objektíve 96°-os látószöggel rendelkezik. A nagy látószögnek és kis torzításnak köszönhetően a kiváló minőségű f/1,6 Canon objektív több fényt juttat a kamera érzékelőjéhez - így világosabb és kontrasztosabb képek készíthetők.

Kettős képfeldolgozó processzor


A kettős képfeldolgozó - DIGIC DV III és DIGIC NET II - egyenletes felvételt, feldolgozást, titkosítást és átvitelt tesz lehetővé. A belső program módosításával immár H.264 és/vagy MJPEG adatfolyam is rögzíthető akár HD, akár kisebb felbontásban. A többszörös adatfolyamon kívül a kamera párhuzamos adatfolyam-továbbításra is képes. A H.264 kódoló kiváló minőségű és nagy tömörítésű videókat hoz létre, így számos különböző környezetben képes zökkenőmentes felügyeletet biztosítani.

Egyszerűen felszerelhető


A kamera problémamentesen integrálható a meglévő rendszerekbe az SDK és a HTTP protokollspecifikációnak köszönhetően. A Canon a ONVIF teljes jogú tagja, amely a globális IP-alapú fizikai biztonsági eszközök csatlakoztatási szabványának megalkotására létrehozott szakmai fórum. Mivel a kamera kompatibilis az ONVIF V2.2 és Profile S szabvánnyal, kényelmesen rendszerbe állítható az ONVIF-kompatibilis videokezelő szoftverekkel.

Széles körű elemzési funkciók


Kis méretéhez képest a VB-S900F kiemelkedően sok intelligens funkcióval rendelkezik. Megtalálható ezek között a mozgó célpont érzékelése, elhagyott tárgy érzékelése, elmozdított tárgy érzékelése, kamerát érő külső beavatkozás érzékelése, elhaladó objektumok észlelése és hangerő-érzékelés. A fényviszonyok változása általában megszakítja a kamera elemzési tevékenységét, de az új Canon termékcsalád a fényerő jelentős csökkenésének vagy növekedésének érzékelése után 20 másodpercen belül automatikusan alaphelyzetbe áll. Ezáltal csak minimális mértékben szakad meg a folyamatban lévő elemzési tevékenység.

Egyszerű és rugalmas telepítés


Az IEEE802.3af szabvánnyal kompatibilis Power over Ethernet (PoE) technológiának köszönhetően egyetlen LAN-kábel elegendő a kamera tápellátásának biztosításához és a kép- és hangadatok átviteléhez, ha a kamera PoE midspan tápegységhez vagy kapcsolóhoz csatlakozik. A kamera a PoE tápegységtől maximum 100 méterre szerelhető fel, míg a hálózati áramellátás 500 méteres rugalmasságot nyújt a felszereléshez.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-S900F készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DIGIC NET II

Hatékony hálózati feldolgozás

Digic DV III

Képminőség és vezérlés kezelése

Full HD

Full HD felbontás

Intelligent Function

Videotartalom-elemzés

Power over Ethernet

Etherneten keresztüli tápellátás (PoE)

microSD

Lokális rögzítés

CCMT

Több fényképezőgép kezelése

  • VB-S900F kamera
  • Telepítő CD-ROM
  • Telepítési útmutató
  • Garancialevél ismertetője

Látószög (AOV) kalkulátor

Szükséges tárhely (RDS) kalkulátor

Kameraelrendezés-szimulátor