Canon VB-S800VE

VB-S800VE

Könnyű és kompakt rögzített dómkamera ultranagy látószögű UD lencsével, éles Full HD képalkotással, kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiváló teljesítménnyel és beépített mikrofonnal a kiváló minőségű hangzásért.

VB-S800VE

Előnyök

 • Lásson többet a Canon VB-S800VE ultranagy, 93,8°-os látószögű objektívének és a manuálisan elvégezhető pásztázás, döntés és elforgatás funkcióknak köszönhetően
 • A rendkívül kis fényszórású (UD) lencsetagok tiszta, alacsony torzítású Full HD képeket biztosítanak
 • Széles, rögzített fókuszú, f/1,6-es rekesznyílás a kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiváló teljesítményért
 • Kontextuális adatok kiváló minőségű rögzítése a beépített többirányú mikrofon és a háttérzajcsökkentő technológia segítségével
 • Strapabíró IK10 ütésállóság és IP66 időjárásálló védelem, ugyanakkor kompakt méret és kis tömeg
 • A Mozgásérzékelő zajcsökkentés és a Területspecifikus adatméret-csökkentés (ADSR) állandó képminőség mellett csökkentik az adatok méretét
 • Intelligens beépített elemzőfunkció a fejlett riasztásérzékeléshez
 • Élő megfigyelés és kezelés számos támogatott böngészőből és mobileszközről
 • Egyszerűen beüzemelhető, ideális a projektköltségek minimalizálására
 • ONVIF® Profile S kompatibilitás

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-S800VE részletesebb megtekintése

Éles, alacsony torzítású HD képek


Szélesítse látókörét a Canon VB-S800VE 2,1 megapixeles Full HD képalkotásával és az 1/3" CMOS-érzékelővel. A kamera ultrakis fényszórású lencsetagjai a fényszórás csökkentésével minimális szinten tartják a torzítást és a kromatikus aberrációt, ugyanakkor a téma minimális megvilágításnak köszönhetően tovább javul a kedvezőtlen fényviszonyok melletti teljesítmény.

Beépített mikrofon


A VB-S800VE párosítja a kiváló képalkotást a többirányú mikrofon által biztosított hangrögzítéssel. A beépített mikrofon lehetővé teszi a négy méteres távolságról is tiszta hangrögzítést, ugyanakkor kiszűri a háttérzajokat és a nem kívánt visszhangot. Beállítható, hogy zaj észlelése esetén a kamera azonnal megkezdje a felvételkészítést.

Egyszerű beüzemelés


Gyors és egyszerű a VB-S800VE időjárásálló és vandálbiztos polikarbonát vázának telepítése gyors és egyszerű, így a projektköltségek is minimalizálhatók. Az opcionális függő rögzítés és a vezetőszekrény számos telepítési beállítást tesz lehetővé, miközben az 1 méteres pigtail kábel segítségével egyszerűen és közvetlenül hozzáférhet számos kamera csatlakozójához. Az ONVIF Profile S szabványnak való megfelelőség biztosítja a kompatibilitást a meglévő harmadik féltől származó rendszerekkel.

Kezelési és hálózati funkciók


A Canon Camera Management Tool (CCMT) lehetővé teszi a teljes körű felügyeletet, valamint hatékony beállítási és kezelési funkciókat biztosít a kiválasztott kamera vagy kamerák esetében. A képminőség optimalizálásának és adathasználat szabályozásának érdekében a Mozgásérzékelő zajcsökkentés dinamikusan vezérli a zajszintet.

Vandál- és időjárásbiztos


Az eltökélt vandáloktól a legszélsőségesebb időjárásig, a Canon VB-S800VE készüléket úgy tervezték, hogy mindennek ellenálljon. Megfelel az IP66 szabványnak, valamint -25 és 50°C-on is működőképes marad. Az IK10 ütésállósági szabvány azt jelenti, hogy egy strapabíró és tartós eszközről van szó, amely hosszú élettartamra készült.

Intelligens érzékelés


A 15 beépített videótartalom-elemző profil segítségével a kezelők hatékonyan láthatják el megfigyelési feladataikat. Az elemzések több virtuális riasztásérzékelést biztosítanak, amelyek aktívan figyelmeztetik a kezelőt a gyanús viselkedésre, és segítik minimálisra csökkenteni a tárhely- és sávszélesség-használatot.

Mobileszközzel történő távoli üzemeltetés


Rugalmasabb munka a kamera távoli megtekintési és konfigurációs opcióival, melyek már mobileszközökről is elérhetők. A javított beépített készülékszoftver-architektúra azt jelenti, hogy a kamera kompatibilis az összes népszerű webböngészővel és mobileszközzel, így teljesen mobil környezetből állíthatja be a kamerát és követheti élőképen az eseményeket.


*Az ONVIF® az Onvif, Inc. bejegyzett védjegye.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-S800VE készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Digic DV III

Képminőség és vezérlés kezelése

DIGIC NET II

Hatékony hálózati feldolgozás

Digital 4x zoom

Bővített zoomlehetőségek

Digital PTZ

Virtuális PTZ funkció

Full HD

Full HD felbontás

Auto SSC

Automatikus intelligens árnyékszabályzás

Intelligent Function

Videotartalom-elemzés

Simple Camera Setting

Egy kattintásos telepítés

microSD

Lokális rögzítés

IK10

Tanúsítvánnyal rendelkező, vandálbiztos kialakítás

Weatherproof

Időjárásálló

 • VB-S800VE kamera
 • Telepítő CD-ROM
 • Telepítési útmutató
 • Csavarkulcs
 • RJ45 adapter
 • Be-/kimeneti interfészkábel
 • Biztosítóhuzal
 • Garancialevél

Látószög (AOV) kalkulátor

Szükséges tárhely (RDS) kalkulátor

Kameraelrendezés-szimulátor