Canon VB-S800D

VB-S800D

PT minidóm (VB-S31D) vagy rögzített minidóm (VB-S800D) Full HD hálózati biztonsági kamerák új, hihetetlenül kompakt objektívtechnológiával. Ideális kereskedelmi, oktatási és üzleti helyiségekben végzett beltéri biztonsági megfigyelésekhez.

VB-S800D

Előnyök

  • Full HD 30 kép/mp sebességgel
  • Gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedő teljesítmény a CMOS-érzékelőnek köszönhetően
  • Nagy látószögű f/1,6 Canon objektív
  • Opcionális PT minidóm vagy rögzített minidóm kivitel
  • Többszörös video-adatfolyam MJPEG és H.264 formátumban
  • Közvetlen rögzítés/lejátszás MicroSD kártyával (64 GB)

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-S800D részletesebb megtekintése

Kiváló képminőség


A hihetetlenül kompakt VB-S31D PT minidóm és VB-S800D rögzített minidóm hálózati biztonsági kamera Full HD (1920×1080) felbontással és 30 kép/mp sebességgel rögzíti a felvételeket. A CMOS-érzékelő kiváló képminőséget biztosít élethű színekkel és éles vonalakkal. Az Automatikus intelligens árnyékszabályzás az expozíció optimális beállításával javítja a csúcsfények minőségét és a háttér-világítású vagy rosszul megvilágított jelenetek sötét területeit, így éjjel-nappal használható.

Kiváló minőségű Canon objektívek


A kamera új, hihetetlenül kompakt nagy látószögű objektíve 95°-os látószöggel rendelkezik. Ezenkívül a VB-S31D elforgatható és dönthető (PT), így egyszerűen az előre beprogramozott állásba mozgatható. A nagy látószögnek és kis torzításnak köszönhetően a kiváló minőségű f/1,6 Canon objektív több fényt juttat a kamera érzékelőjéhez - így világosabb és kontrasztosabb képek készíthetők.

Kettős képfeldolgozó processzor


A kettős képfeldolgozó processzor - DIGIC DV III és DIGIC NET II - egyenletes felvételt, feldolgozást, titkosítást és átvitelt tesz lehetővé. A belső program módosításával immár H.264 és/vagy MJPEG adatfolyam is rögzíthető akár HD, akár kisebb felbontásban. A többszörös adatfolyamon kívül a kamerák párhuzamos adatfolyam-továbbításra is képesek. A H.264 kódoló kiváló minőségű és nagy tömörítésű videókat hoz létre, így számos különböző környezetben képes zökkenőmentes felügyeletet biztosítani.

Egyszerű integrálhatóság és kompatibilitás


Az SDK és a HTTP protokollspecifikációnak köszönhetően mindkét kamera problémamentesen integrálható a meglévő rendszerekbe. Mivel a kamera kompatibilis az ONVIF V2.2 és Profile S szabvánnyal, kényelmesen rendszerbe állítható az ONVIF-kompatibilis videokezelő szoftverekkel.

Széles körű elemzési funkciók


Mindkét kamera sokoldalú intelligens funkciókat kínál: mozgó célpont érzékelése, elhagyott tárgy érzékelése, elmozdított tárgy érzékelése, kamerát érő külső beavatkozás érzékelése, elhaladó objektumok észlelése és hangerő-érzékelés. A fényviszonyok változása általában megszakítja a kamera elemzési tevékenységét, de az új Canon termékcsalád a fényerő jelentős csökkenésének vagy növekedésének érzékelése után 20 másodpercen belül automatikusan alaphelyzetbe áll. Ezáltal csak minimális mértékben szakad meg a folyamatban lévő elemzési tevékenység.

Rugalmas és egyszerűen felszerelhető


Az IEEE802.3af szabvánnyal kompatibilis Power over Ethernet (PoE) technológiának köszönhetően egyetlen LAN-kábel elegendő a kamera tápellátásának biztosításához és a kép- és hangadatok átviteléhez, ha a kamera PoE midspan tápegységhez vagy kapcsolóhoz csatlakozik. A kamera a PoE tápegységtől maximum 100 méterre szerelhető fel, míg a hálózati áramellátás 500 méteres rugalmasságot nyújt a felszereléshez.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-S800D készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DIGIC NET II
Digic DV III
Full HD
Intelligent Function
Power over Ethernet
microSD
CCMT
 • VB-S800D kamera
 • Telepítő CD-ROM
 • Rögzítőkábel leesés ellen
 • Csavar a rögzítőkábelhez
 • Minta a kamera telepítéséhez
 • Telepítési útmutató
 • Garancialevél ismertetője