Canon VB-S31D

VB-S31D

PT minidóm (VB-S31D) vagy rögzített minidóm (VB-S800D) Full HD hálózati biztonsági kamerák új, hihetetlenül kompakt objektívtechnológiával. Ideális kereskedelmi, oktatási és üzleti helyiségekben végzett beltéri biztonsági megfigyelésekhez.

VB-S31D

Előnyök

 • Full HD 30 kép/mp sebességgel
 • Gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedő teljesítmény a CMOS-érzékelőnek köszönhetően
 • Nagy látószögű f/1,6 Canon objektív
 • Opcionális PT minidóm vagy rögzített minidóm kivitel
 • Többszörös video-adatfolyam MJPEG és H.264 formátumban
 • Közvetlen rögzítés/lejátszás MicroSD kártyával (64 GB)

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-S31D részletesebb megtekintése

Kiváló képminőség


A hihetetlenül kompakt VB-S31D PT minidóm és VB-S800D rögzített minidóm hálózati biztonsági kamera Full HD (1920×1080) felbontással és 30 kép/mp sebességgel rögzíti a felvételeket. A CMOS-érzékelő kiváló képminőséget biztosít élethű színekkel és éles vonalakkal. Az Automatikus intelligens árnyékszabályzás az expozíció optimális beállításával javítja a csúcsfények minőségét és a háttér-világítású vagy rosszul megvilágított jelenetek sötét területeit, így éjjel-nappal használható.

Kiváló minőségű Canon objektívek


A kamera új, hihetetlenül kompakt nagy látószögű objektíve 95°-os látószöggel rendelkezik. Ezenkívül a VB-S31D elforgatható és dönthető (PT), így egyszerűen az előre beprogramozott állásba mozgatható. A nagy látószögnek és kis torzításnak köszönhetően a kiváló minőségű f/1,6 Canon objektív több fényt juttat a kamera érzékelőjéhez - így világosabb és kontrasztosabb képek készíthetők.

Kettős képfeldolgozó processzor


A kettős képfeldolgozó processzor - DIGIC DV III és DIGIC NET II - egyenletes felvételt, feldolgozást, titkosítást és átvitelt tesz lehetővé. A belső program módosításával immár H.264 és/vagy MJPEG adatfolyam is rögzíthető akár HD, akár kisebb felbontásban. A többszörös adatfolyamon kívül a kamerák párhuzamos adatfolyam-továbbításra is képesek. A H.264 kódoló kiváló minőségű és nagy tömörítésű videókat hoz létre, így számos különböző környezetben képes zökkenőmentes felügyeletet biztosítani.

Egyszerű integrálhatóság és kompatibilitás


Az SDK és a HTTP protokollspecifikációnak köszönhetően mindkét kamera problémamentesen integrálható a meglévő rendszerekbe. Mivel a kamera kompatibilis az ONVIF V2.2 és Profile S szabvánnyal, kényelmesen rendszerbe állítható az ONVIF-kompatibilis videokezelő szoftverekkel.

Széles körű elemzési funkciók


Mindkét kamera sokoldalú intelligens funkciókat kínál: mozgó célpont érzékelése, elhagyott tárgy érzékelése, elmozdított tárgy érzékelése, kamerát érő külső beavatkozás érzékelése, elhaladó objektumok észlelése és hangerő-érzékelés. A fényviszonyok változása általában megszakítja a kamera elemzési tevékenységét, de az új Canon termékcsalád a fényerő jelentős csökkenésének vagy növekedésének érzékelése után 20 másodpercen belül automatikusan alaphelyzetbe áll. Ezáltal csak minimális mértékben szakad meg a folyamatban lévő elemzési tevékenység.

Rugalmas és egyszerűen felszerelhető


Az IEEE802.3af szabvánnyal kompatibilis Power over Ethernet (PoE) technológiának köszönhetően egyetlen LAN-kábel elegendő a kamera tápellátásának biztosításához és a kép- és hangadatok átviteléhez, ha a kamera PoE midspan tápegységhez vagy kapcsolóhoz csatlakozik. A kamera a PoE tápegységtől maximum 100 méterre szerelhető fel, míg a hálózati áramellátás 500 méteres rugalmasságot nyújt a felszereléshez.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-S31D készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DIGIC NET II

Hatékony hálózati feldolgozás

Digic DV III

Képminőség és vezérlés kezelése

Full HD

Full HD felbontás

PT

Pásztázás és döntés

Drag to move

Egyszerű PTZ vezérlés

Area zoom

Egyszerű tárgykövetés

Intelligent Function

Videotartalom-elemzés

Power over Ethernet

Etherneten keresztüli tápellátás (PoE)

microSD

Lokális rögzítés

CCMT

Több fényképezőgép kezelése

 • VB-S31D kamera
 • Telepítő CD-ROM
 • Rögzítőkábel leesés ellen
 • Csavar a rögzítőkábelhez
 • Minta a kamera telepítéséhez
 • Telepítési útmutató(J)
 • Garancialevél ismertetője

Látószög (AOV) kalkulátor

Szükséges tárhely (RDS) kalkulátor

Kameraelrendezés-szimulátor