Canon VB-S30VE

VB-S30VE

Egyszerűen beüzemelhető, időjárás- és vandálbiztos kompakt PTZ kamera, mely a nagy fényerejű zoomobjektívnek és a beépített mikrofonnak köszönhetően még részletgazdagabb felvételeket készít.

VB-S30VE

Előnyök

 • Örökítsen meg mindent a VB-S30VE nagy fényerejű, f/1,4-2,6-es rekesznyílású objektívének segítségével, valamint a pásztázás, döntés és zoom funkciónak és a kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kitűnő teljesítménynek köszönhetően
 • Full HD képalkotás, 3,5-szeres optikai zoomobjektív és alacsony torzítású aszférikus lencsetagok a tűéles képekért
 • Rögzítsen tiszta és kiváló minőségű hangfelvételeket a beépített többirányú mikrofon segítségével
 • Könnyű, kompakt és egyszerűen beüzemelhető kamera IK10 ütésállósággal és IP66 időjárásálló védelemmel
 • A Mozgásérzékelő zajcsökkentés és a Területspecifikus adatméret-csökkentés (ADSR) állandó videóminőség mellett csökkenti az adatok méretét
 • Intelligens beépített elemzőfunkció a fejlett riasztásérzékeléshez
 • Élő megfigyelés és kezelés számos támogatott böngészőből és mobileszközről
 • ONVIF® Profile S kompatibilitás

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-S30VE részletesebb megtekintése

Full HD képalkotás


Lásson több részletet a Canon VB-S30VE 3,5-szeres optikai zoomobjektívjének, 2,1 megapixeles Full HD képalkotásának, 1/3" CMOS-érzékelőjének és a pontos aszférikus lencsetagoknak a segítségével, valamint a téma javított minimális megvilágításának köszönhetően, amely kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiváló teljesítményt biztosít. A képminőség optimalizálása és az adathasználat szabályozása érdekében a Mozgásérzékelő zajcsökkentés dinamikusan vezérli a zajszintet, amikor mozgó objektumokat vagy gyenge fényviszonyok mellett jelentkező digitális képzajt érzékel.

Lásson többet, halljon többet


A VB-S30VE nemcsak képeket rögzít. A beépített többirányú mikrofon további kiváló minőségű információkat biztosít azáltal, hogy négy méteres távolságról is képes a hangfelvételre, ugyanakkor kiszűri a háttérzajokat és a nem kívánt visszhangot. A mikrofon rendelkezik hangriasztásos funkciókkal is, így beállítható, hogy zaj észlelése esetén a kamera azonnal megkezdje a felvételkészítést.

Egyszerű beüzemelés és kezelés


A könnyű, kompakt és tartós VB-S30VE beüzemelése gyors és egyszerű, és ezáltal a projektköltségek is minimalizálhatók. A mellékelt 1 méteres pigtail kábel segítségével egyszerűen és közvetlenül hozzáférhet számos kamera csatlakozójához, a Canon Camera Management Tool pedig hatékony beállítási és kezelési funkciókat biztosít a kiválasztott kamera vagy kamerák esetében. A vezetékszekrény, valamint a függő rögzítési lehetőségek további telepítési módokat biztosítanak.

Vandál- és időjárásbiztos


A VB-S30VE hosszú élettartamra készült. Vandál- és időjárásbiztos, az IP66 szabványoknak megfelelően időjárásálló, eleget tesz az IK10 ütésállósági szabványoknak, és -25°C és 50°C között teljesen működőképes marad.

Intelligens riasztásészlelés


A 15 beépített videótartalom-elemző profil segítségével a kamerát kezelők hatékonyan és hatásosan láthatják el megfigyelési feladataikat. Az intelligens elemzések több virtuális riasztásérzékelést biztosítanak, amely aktívan figyelmezteti a kezelőt a gyanús viselkedésre, és segít minimalizálni a sávszélesség-követelményeket.

Számos mobileszköz támogatása


Bővítse a megfigyelési lehetőségeket a mobileszközökről történő megtekintés és konfiguráció segítségével. A Canon legújabb készülékszoftver-architektúrájának támogatása azt jelenti, hogy a VB-S30VE kompatibilis az összes népszerű webböngészővel és mobileszközzel, így teljesen mobil környezetből állíthatja be a kamerát és követheti élőképen az eseményeket. Az ONVIF Profile S szabványnak való megfelelőség ráadásul biztosítja a kompatibilitást a meglévő harmadik féltől származó rendszerekkel.

*Az ONVIF® az Onvif, Inc. bejegyzett védjegye.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-S30VE készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Digic DV III

Képminőség és vezérlés kezelése

DIGIC NET II

Hatékony hálózati feldolgozás

Optical 3.5x zoom

Kiváló minőségű optikai nagyítás

Digital 4x zoom

Bővített zoomlehetőségek

PTZ

Pásztázás Döntés Forgatás

Full HD

Full HD felbontás

Auto SSC

Automatikus intelligens árnyékszabályzás

Intelligent Function

Videotartalom-elemzés

microSD

Lokális rögzítés

Simple Camera Setting

Egy kattintásos telepítés

IK10

Tanúsítvánnyal rendelkező, vandálbiztos kialakítás

Weatherproof

Időjárásálló

 • VB-S30VE kamera
 • Telepítő CD-ROM
 • Telepítési útmutató
 • Csavarkulcs
 • RJ45 adapter
 • Be-/kimeneti interfészkábel
 • Biztosítóhuzal
 • Garancialevél

Látószög (AOV) kalkulátor

Szükséges tárhely (RDS) kalkulátor

Kameraelrendezés-szimulátor