Canon VB-S30D

VB-S30D

Egyszerűen telepíthető Full HD PTZ minidóm hálózati biztonsági kamera új, hihetetlenül kompakt zoomobjektív technológiával. Ideális irodákban és rendezvényhelyszíneken végzett beltéri biztonsági megfigyelésekhez.

VB-S30D

Előnyök

  • Hihetetlenül kompakt, minidóm kialakítású PTZ-kamera
  • Full HD 30 kép/mp sebességgel
  • Gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedő teljesítmény a CMOS-érzékelőnek köszönhetően
  • Nagy felbontású, nagy látószögű Canon objektív 3,5-szeres optikai zoommal (4-szeres digitális)
  • Többszörös video-adatfolyam MJPEG és H.264 formátumban
  • Közvetlen rögzítés/lejátszás MicroSD kártyával (64 GB)
  • ONVIF 2.2 verzió és Profile S kompatibilitás

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-S30D részletesebb megtekintése

Full HD felbontás


A hihetetlenül kompakt VB-S30D PTZ minidóm hálózati biztonsági kamera Full HD (1920×1080) felbontással és 30 kép/mp sebességgel rögzíti a felvételeket A CMOS-érzékelő kiváló képminőséget biztosít élethű színekkel és éles vonalakkal. Az Automatikus intelligens árnyékszabályzás az expozíció optimális beállításával javítja a csúcsfények minőségét és a háttér-világítású vagy rosszul megvilágított jelenetek sötét területeit, így éjjel-nappal használható.

Kiváló minőségű objektív


Az új, hihetetlenül kompakt nagy látószögű objektív 3,5-szeres optikai zoommal (plusz 4-szeres digitális zoom) rendelkezik. Az elforgatás-döntés-zoom (PTZ) funkcióval a kamera egyszerűen az előre beprogramozott állásba mozgatható. A nagy látószögnek és kis torzításnak köszönhetően a kiváló minőségű Canon objektív több fényt juttat a kamera érzékelőjéhez - így világosabb és kontrasztosabb képek készíthetők.

Kettős képfeldolgozó processzor


A kettős képfeldolgozó processzor - DIGIC DV III és DIGIC NET II - egyenletes felvételt, feldolgozást, titkosítást és átvitelt tesz lehetővé. A belső program módosításával immár H.264 és/vagy MJPEG adatfolyam is rögzíthető akár HD, akár kisebb felbontásban. A többszörös adatfolyamon kívül a kamera párhuzamos adatfolyam-továbbításra is képes. A H.264 kódoló kiváló minőségű és nagy tömörítésű videókat hoz létre, így számos különböző környezetben képes zökkenőmentes felügyeletet biztosítani.

Kompatibilitás és kényelem


A VB-S30D problémamentesen integrálható a meglévő rendszerekbe az SDK és a HTTP protokollspecifikációnak köszönhetően. A Canon a ONVIF teljes jogú tagja, amely a globális IP-alapú fizikai biztonsági eszközök csatlakoztatási szabványának megalkotására létrehozott szakmai fórum. Mivel a kamera kompatibilis az ONVIF V2.2 és Profile S szabvánnyal, kényelmesen rendszerbe állítható az ONVIF-kompatibilis videokezelő szoftverekkel.

Beépített elemzési funkciók


A kamera sokoldalú intelligens funkciói között megtalálható a mozgó célpont érzékelése, elhagyott tárgy érzékelése, elmozdított tárgy érzékelése, kamerát érő külső beavatkozás érzékelése, elhaladó objektumok észlelése és hangerő-érzékelés. A fényviszonyok változása általában megszakítja a kamera elemzési tevékenységét - de az új Canon termékcsalád a fényerő jelentős csökkenésének vagy növekedésének érzékelése után 20 másodpercen belül automatikusan alaphelyzetbe áll. Ezáltal csak minimális mértékben szakad meg a folyamatban lévő elemzési tevékenység.

Egyszerű felszerelés, rugalmas lehetőségek


Az IEEE802.3af szabvánnyal kompatibilis Power over Ethernet (PoE) technológiának köszönhetően egyetlen LAN-kábel elegendő a kamera tápellátásának biztosításához és a kép- és hangadatok átviteléhez, ha a kamera PoE midspan tápegységhez vagy kapcsolóhoz csatlakozik. A kamera a PoE tápegységtől maximum 100 méterre szerelhető fel, míg a hálózati áramellátás 500 méteres rugalmasságot nyújt a felszereléshez.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-S30D készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DIGIC NET II

Hatékony hálózati feldolgozás

Digic DV III

Képminőség és vezérlés kezelése

Full HD

Full HD felbontás

PTZ

Pásztázás Döntés Forgatás

Drag to move

Egyszerű PTZ vezérlés

Area zoom

Egyszerű tárgykövetés

Intelligent Function

Videotartalom-elemzés

Power over Ethernet

Etherneten keresztüli tápellátás (PoE)

microSD

Lokális rögzítés

CCMT

Több fényképezőgép kezelése

 • VB-S30D kamera
 • Telepítő CD-ROM
 • Rögzítőkábel leesés ellen
 • Csavar a rögzítőkábelhez
 • Minta a kamera telepítéséhez
 • Telepítési útmutató
 • Garancialevél ismertetője

Látószög (AOV) kalkulátor

Szükséges tárhely (RDS) kalkulátor

Kameraelrendezés-szimulátor