Canon VB-R13

VB-R13

Sokoldalú beltéri hálózati PTZ kamera nagy, f/1,4–4,8 fényerejű, 30-szoros nagyítású optikai zoomobjektívvel, 1/3”-os Full HD CMOS-érzékelővel, 360°-os folyamatos pásztázással, több elemzőfunkcióval és gyenge fényviszonyok mellett is kitűnő teljesítménnyel.

/Images/VB-R13_tcm128-1418472.jpg

Előnyök

 • 30-szoros optikai zoom gyors, pontos autofókusszal és kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kitűnő teljesítménnyel
 • Pontos tárgykövetés folyamatos pásztázással és automatikus átfordítás funkcióval
 • A javított digitális zoom jobb nagyítást tesz lehetővé, és maximalizálja a képminőséget
 • A Mozgásérzékelő zajcsökkentés és a Területspecifikus adatméret-csökkentés (ADSR) állandó videóminőség mellett csökkentik a sávszélességigényt
 • A beépített elemzési funkciók intelligens és hatékony riasztásérzékelést biztosítanak
 • Konfigurációs és adatfolyam-támogatás számos webböngészőben és mobileszközön
 • Megfelel az ONVIF® Profile S és Profile G szabványnak

Termékjellemzők

A Canon VB-R13 részletesebb megtekintése

Éles HD felvételek a hatékony beltéri megfigyeléshez


A VB-R13 beltéri hálózati kamera 1/3”-os Full HD CMOS-érzékelőjének köszönhetően lenyűgözően részletgazdag felvételeket készít kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A VB-R13 a kiváló minőségű optikák, a gyors autofókusz, az erőteljes homályosságkompenzáció és az intelligens árnyékszabályozó (SSC) kombinálásával élesebb részleteket eredményez még a kihívást jelentő fényviszonyok mellett is. Gyors, 450°/másodperces pásztázási sebessége, az automatikus átfordítás és a folyamatos 360°-os pásztázás segítségével gyorsabban és könnyebben követhetők a célok.

A nagy teljesítményű zoom közelebb hozza a fontos eseményeket


A VB-R13 kamera 30-szoros optikai és 20-szoros digitális zoomjának köszönhetően ideális választás megfigyelési és felügyeleti alkalmazásokhoz. Amikor az optikai zoom eléri a határát, a javított digitális zoom a rossz felbontású képeket körülvágott képekkel helyettesíti, a lehető legjobb képminőséget biztosítva megnöveli a kamera nagyítását. Az aszférikus és High UD torzítást visszaszorító objektív segíti a kromatikus aberráció elkerülését, és nagy felbontású képeket eredményez bármilyen távolságból.

Részletes képek maximális zoom és kedvezőtlen fényviszonyok mellett is


Rendkívüli képminőséget érhet el szinte teljes sötétségben is. A VB-R13 akár 0,05 lux (színes képek) vagy 0,002 lux (fekete-fehér képek) mellett is éles képeket készít. A Területspecifikus adatméret-csökkentés (ADSR) technológia a sávszélességigény optimalizálása érdekében az érdeklődésre számot tartó helyeken tartja fenn a felbontást, míg a Mozgásérzékelő zajcsökkentés a képminőség optimalizálása érekében figyeli a képet, és dinamikusan vezérli a gyenge fényviszonyok melletti zajszintet.

A digitális jövő technológiája


A VB-R13 megtekinthető és konfigurálható számos böngészőből és mobileszközről, így mobil környezetben is egyszerűen megtekinthetők távolról az élő felvételek. A VB-R13 gyorsan és egyszerűen integrálható a megfigyelőrendszerek meglévő keretrendszerébe: a Canon Camera Management Tool (CCMT) használatával egyszerűen beállítható és konfigurálható, egyúttal pedig megfelel az ONVIF Profile S és G szabványnak, amely maximális kompatibilitást biztosít a harmadik féltől származó biztonsági rendszerekkel.

Rugalmas megfigyelési eszköz


Az Ethernet-hálózaton keresztüli konfigurációtól az önálló SD-memóriakártyás rögzítésig, a VB-R13 bármely beltéri alkalmazáshoz használható. A kifinomult riasztásészlelést támogató 9 beépített elemzőprofil, a 256 előre beállított kamerahelyzet, az öt előre beállított útvonal, valamint a riasztásészlelési be-/kimenet és a kétirányú hangátvitel megkönnyítik a megfigyelést.

 • *Az ONVIF® az Onvif, Inc. bejegyzett védjegye.

A termékek műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-R13 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Digic DV III

Képminőség és vezérlés kezelése

DIGIC NET II

Hatékony hálózati feldolgozás

Optical 30x zoom

Kiváló minőségű optikai nagyítás

enhanced digital zoom

Javított digitális nagyítás

Full HD

Full HD felbontás

360_degree_Revolving

Folyamatos elforgatás

Auto SSC

Automatikus intelligens árnyékszabályzás

Intelligent Function

Videotartalom-elemzés

Simple Camera Setting

Egy kattintásos telepítés

AC DC PoE

Több energiabeállítás

SD Card

Lokális rögzítés

VB-R13
 • VB-R13 kamera
 • Telepítő CD-ROM
 • Mennyezeti rögzítőlap
 • Csavarkulcs
 • Sablon
 • Tápcsatlakozó
 • Telepítési útmutató
 • Garancialevél(J)
 • Garancialevél ismertetője
 • Figyelmeztetés memóriakártyák használata esetén