Canon VB-R10VE

VB-R10VE

Láss be minden szöget odakint is

Előnyök

  • Kitűnő tárgykövetés folyamatos pásztázással és automatikus átfordítás funkcióval
  • Sokoldalú megfigyelés gyenge megvilágítás mellett is kimagasló teljesítménnyel
  • Gyors, pontos és intelligens, precíz vezérléssel
  • Kültéri használatra kész kamera vandálbiztos kialakítással és környezeti hatások elleni védelemmel
  • Rendkívül alacsony indítási és üzemeltetési hőmérséklet

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-R10VE részletesebb megtekintése

Kitűnő témakövetés folyamatos pásztázással és automatikus átfordítás funkcióval


A VB-R10VE kamera könnyedén képes kiváló minőségű 1,3 MP-es képeket biztosítani a valós idejű megfigyeléshez és rögzítéshez. A folyamatos 360°-os pásztázásnak és az automatikus átfordítás funkciónak köszönhetően a kezelő a kezelési perspektíva változtatása nélkül követheti nyomon a témát, míg az intelligens automatikus nyomon követés lehetővé teszi a céltéma lényegében beavatkozás nélkül történő befogását és nyomon követését.

Sokoldalú megfigyelés gyenge megvilágítás mellett is kimagasló teljesítménnyel


Közelíts rá távoli témákra, és figyelj meg nagyobb területeket a nagy teljesítményű, 30-szoros optikai zoommal ellátott, 58,4°-os nagy látószögű objektív segítségével. Az IR-korrekcióval ellátott, f/1,4-4,6 nagy fényerejű High UD objektív tiszta és éles képeket eredményez nappal és éjszaka egyaránt, valamint gyenge megvilágítás mellett is kiváló teljesítményt garantál. A téma minimális megvilágítása mindössze 0,03 lux (színes) - 0,002 lux (fekete-fehér). Az optimalizált H.264 bitsebesség és az ADSR technológia javítja a sávszélesség-vezérlést és lehetővé teszi a kezelők számára a jelenet azon területeinek tetszés szerinti kijelölését, ahol a legjobb minőségű képalkotásra van szükség. A képminőséget javító homályosságkompenzáció funkció automatikusan úgy állítja be a kép kontrasztját, hogy ködös, párás vagy szmogos környezetben jobban lehessen látni. Képes a jelentős mértékű nagyítással rögzített távoli jeleneteket is tisztábban láthatóvá tenni.

Gyors, pontos és intelligens, precíz vezérléssel


Kövesd nyomon hatékonyan a gyorsan mozgó témákat a rendkívül pontos és gyorsan reagáló, 450°/másodperc sebességű pásztázás/döntés mechanizmussal, mely gyorsabb pásztázást, hatékonyabb gyorsítást és pontosabb megállítást tesz lehetővé. Az intelligens érzékelőfunkciók automatikusan értesítik a kezelőt a riasztási helyzetekről, illetve elindítják a rögzítést. Ilyen funkció többek között a behatolásérzékelés, amely azonosítja a kijelölt területre belépő mozgó objektumokat.

Kültéri használatra kész kamera vandálbiztos kialakítással és környezeti hatások elleni védelemmel


A VB-R10VE teljes mértékben készen áll a kültéri használatra, ezen felül vandálbiztos kialakítással rendelkezik. IK10 szintű ütésállósággal, valamint IP66 tanúsítvánnyal rendelkezik az időjárás-állóság terén. Robusztus felépítése és innovatív kialakítása azt jelenti, hogy a NEMA250 Type4X és az IEC 60950-1/22 szabványoknak is megfelel, ami ideálissá teszi sokféle viszontagságos környezetben történő használatra, beleértve a só károsító hatásának kitett tengerparti területeket, valamint a korrozív anyagokat kibocsátó, ipari feldolgozást végző telephelyeket.

Rendkívül alacsony indítási és üzemeltetési hőmérséklet


A VB-R10VE tartós kialakításának köszönhetően rendkívül hideg környezetben is használható. A beépített fűtőegység -30 °C-on is megbízható indítást és akár -50 °C-on is megbízható működést garantál. Emellett akár + 55 °C-os hőmérséklet mellett is hatékonyan működtethető, például trópusi és sivatagos területeken.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-R10VE készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DIGIC NET II
Digic DV III
1.3 Mega Pixel
PTZ
360_degree_Revolving
Auto Tracking
IK10
Drag to move
Area zoom
Preset Tours
All weather Model
Auto DayNight
Intelligent Function
Intrusion Detection
PoE plus
ADSR
SD Card
CCMT
 • VB-R10VE kamera
 • Telepítő CD-ROM
 • Hálózati interfészkábel
 • Be-/kimeneti interfészkábel
 • Csavarkulcs
 • Telepítési útmutató
 • Garancialevél
 • Garancialevél ismertetője
 • Csomagolóanyagok