Canon VB-M720F

VB-M720F

VB-M720F 1,3 megapixeles rögzített boxkamera rendkívül nagy, 112°-os látómezővel és kiemelkedő gyenge megvilágítás mellett nyújtott teljesítménnyel. Rugalmas telepítési lehetőségek beltéri és kültéri használatra egyaránt.

VB-M720F

Előnyök

  • Készíts éles és részletes képeket 1,3 megapixeles felbontásban.
  • 112 fokos látószög a nagy fényerejű f/1,2 (széles) objektívvel
  • Érj el jobb eredményeket a jó háttér-megvilágítással rendelkező helyzetekben az Auto SSC-vel
  • Készíts felvételeket zökkenőmentesen a többféle videórögzítési lehetőséggel
  • Fokozott érzékelés a speciális beépített elemzési funkciókkal

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-M720F részletesebb megtekintése

Kiemelkedő képminőség és a kategóriájában páratlan optika


Védd és figyeld a számodra fontos helyeket 1,3 megapixeles képminőségben a Canon DIGIC DV III képfeldolgozójával. A rendkívül széles, 112°-os látószög a 3-szoros optikai és 4-szeres digitális zoomobjektívekkel és a cserélhető infravörös szűrővel kombinálva mindent láthatóvá tesz, a nap bármely pontján. Az elektromos hátsó élességállítással működő zoomrendszer és a nagy fényerejű f/1,2 (széles) objektív kiváló teljesítményt nyújt.

Lenyűgöző videoteljesítmény


A Canon DIGIC NET II kamerája H.264 kódolóval rendelkezik, amely nemcsak kiváló minőségű, hanem nagy mértékben tömörített videókat is készít. Emellett a továbbfejlesztett zajcsökkentés-vezérlésnek és színvisszaadásnak köszönhetően gyenge megvilágítás mellett is jól láthatók a színek. Az Intelligens árnyékszabályzás (Auto-SCC) növeli a világos háttér előtt elhelyezkedő témák láthatóságát. A kiváló gyenge megvilágítás mellett nyújtott teljesítménynek és a cserélhető infravörös szűrőnek köszönhetően számos különböző környezetben megállja a helyét.

Intelligens és biztonsági funkciók


Az intelligens funkciók elemzik a különböző területek közötti különbséget, és segítik a riasztási helyzetek felismerését. Egyetlen kamerán akár 15 funkció is használható egyszerre. A hat különböző intelligens funkció között megtalálható a mozgó célpont érzékelése, elhagyott tárgy érzékelése, elmozdított tárgy érzékelése, kamerát érő külső beavatkozás érzékelése, elhaladó objektumok észlelése és hangerő-érzékelés. Beállítható, hogy a rögzítés az érzékelt mozgás hatására elkezdődjön, és a kamera feltöltse a képeket egy kiszolgálóra vagy e-mail értesítést küldjön. Egy SD kártya segítségével megőrizheted és újra megtekintheted a riasztó által rögzített anyagokat a tartalom számítógépre való letöltése nélkül. Az SSL/TLS titkosítás biztonságos kapcsolatot biztosít a kamera és a kiszolgáló között.

Megnövelt kompatibilitás és kényelem


A Canon hálózati kamerái kompatibilisek a vezető videokezelő szoftverekkel. Mivel a kamera kompatibilis az ONVIF V2.4 és Profile S szabvánnyal, kényelmesen rendszerbe állítható az ONVIF-kompatibilis videokezelő szoftverekkel. A kamera ezenkívül maradéktalanul integrálható SDK és HTTP protokoll alapján működő Canon hálózati kamerákból álló rendszerekbe.

Egyszerű felszerelés, rugalmas lehetőségek


Mivel a kamerához különböző házak és szerelékek vásárolhatók, számos bel- és kültéri alkalmazási területen bevethető. A VB-H720F különböző áramforrásokról működtethető: PoE, 12 V DC vagy 24 V AC.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-M720F készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DIGIC NET II

Hatékony hálózati feldolgozás

Digic DV III

Képminőség és vezérlés kezelése

1.3 Mega Pixel

Kiváló minőségű képek

Auto DayNight

Cserélhető infravörös szűrő

Intelligent Function

Videotartalom-elemzés

Power over Ethernet

Etherneten keresztüli tápellátás (PoE)

SD Card

Lokális rögzítés

CCMT

Több fényképezőgép kezelése

  • VB-M720F kamera
  • Tápcsatlakozó
  • Telepítő CD-ROM (J/E/F/I/G/S)
  • Telepítési útmutató(J)
  • Garancialevél ismertetője

Látószög (AOV) kalkulátor

Szükséges tárhely (RDS) kalkulátor

Kameraelrendezés-szimulátor