Canon VB-H730F

VB-H730F

A VB-H730F Full HD rögzített boxkamera rendkívül nagy, 112°-os látómezőt és kiemelkedő gyenge megvilágítás mellett nyújtott teljesítményt biztosít. Rugalmas telepítési lehetőségek beltéri és kültéri használatra egyaránt.

VB-H730F

Előnyök

  • Készíts éles és részletes képeket akár Full HD felbontásban is
  • 112 fokos látószög a nagy fényerejű f/1,2 (széles) objektívvel
  • Érj el jobb eredményeket a jó háttér-megvilágítással rendelkező helyzetekben az Auto SSC-vel
  • Készíts felvételeket zökkenőmentesen a többféle videórögzítési lehetőséggel
  • Fokozott érzékelés a speciális beépített elemzési funkciókkal

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-H730F részletesebb megtekintése

Kiemelkedő képminőség és a kategóriájában páratlan optika


Védd és figyeld a számodra fontos helyeket kiváló Full HD képminőségben a Canon DIGIC DV III képfeldolgozójával. A rendkívül széles, 112°-os látószög a 3-szoros optikai és 4-szeres digitális zoomobjektívekkel és a cserélhető infravörös szűrővel kombinálva mindent láthatóvá tesz, a nap bármely pontján. Az elektromos hátsó élességállítással működő zoomrendszer és a nagy fényerejű f/1,2 (széles) objektív kiváló teljesítményt nyújt.

Lenyűgöző videoteljesítmény


A Canon DIGIC NET II hálózati processzora H.264 kódolóval rendelkezik, amely nemcsak kiváló minőségű, hanem nagy mértékben tömörített videókat is készít. Emellett a továbbfejlesztett zajcsökkentés-vezérlésnek és színvisszaadásnak köszönhetően gyenge megvilágítás mellett is jól láthatók a színek. Az Intelligens árnyékszabályzás (Auto-SCC) növeli a világos háttér előtt elhelyezkedő témák láthatóságát. A kategóriájában páratlan gyenge megvilágítás mellett nyújtott teljesítménynek és a valódi nappali/éjszakai üzemmódnak köszönhetően számos különböző környezetben megállja a helyét.

Intelligens és biztonsági funkciók


Az intelligens funkciók elemzik a különböző területek közötti különbséget, és segítik a riasztási helyzetek felismerését. Egyetlen kamerán akár 15 funkció is használható egyszerre. A hat különböző intelligens funkció között megtalálható a mozgó célpont érzékelése, elhagyott tárgy érzékelése, elmozdított tárgy érzékelése, kamerát érő külső beavatkozás érzékelése, elhaladó objektumok észlelése és hangerő-érzékelés. Beállítható, hogy a rögzítés az érzékelt mozgás hatására elkezdődjön, és a kamera feltöltse a képeket egy kiszolgálóra vagy e-mail értesítést küldjön. Egy SD kártya segítségével megőrizheted és újra megtekintheted a riasztó által rögzített anyagokat a tartalom számítógépre való letöltése nélkül. Az SSL/TLS titkosítás biztonságos kapcsolatot biztosít a kamera és a kiszolgáló között.

Megnövelt kompatibilitás és kényelem


A Canon hálózati kamerái kompatibilisek a vezető videokezelő szoftverekkel. Mivel a kamera kompatibilis az ONVIF V2.4 és Profile S szabvánnyal, kényelmesen rendszerbe állítható az ONVIF-kompatibilis videokezelő szoftverekkel. A kamera ezenkívül maradéktalanul integrálható SDK és HTTP protokoll alapján működő Canon hálózati kamerákból álló rendszerekbe.

Egyszerű felszerelés, rugalmas lehetőségek


Mivel a kamerához különböző házak és szerelékek vásárolhatók, számos bel- és kültéri alkalmazási területen bevethető. A VB-H730F különböző áramforrásokról működtethető: PoE, 12 V DC vagy 24 V AC.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-H730F készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DIGIC NET II

Hatékony hálózati feldolgozás

Digic DV III

Képminőség és vezérlés kezelése

Full HD

Full HD felbontás

Auto DayNight

Cserélhető infravörös szűrő

Intelligent Function

Videotartalom-elemzés

Power over Ethernet

Etherneten keresztüli tápellátás (PoE)

SD Card

Lokális rögzítés

CCMT

Több fényképezőgép kezelése

  • VB-H730F kamera
  • Tápcsatlakozó
  • Telepítő CD-ROM
  • Telepítési útmutató
  • Garancialevél ismertetője

Látószög (AOV) kalkulátor

Szükséges tárhely (RDS) kalkulátor

Kameraelrendezés-szimulátor