Canon VB-H630VE

VB-H630VE

A VB-H630VE Full HD rögzített biztonsági IP dómkamera a vandálbiztos és IP66 besorolású vázával ideális zord időjárási körülmények közötti használatra. Éjjel-nappali megfigyelés és rögzítés rendkívül széles, 111°-os látómezővel.

Előnyök

 • Külső védelem a strapabíró, vízálló burkolatnak köszönhetően
 • Kiváló képminőség Full HD-ben, 3-szoros széles optikai zoommal
 • A cserélhető infravörös szűrő 24 órás megfigyelési képességet biztosít
 • Távoli pásztázás/megdöntés/forgatás/zoomolás (PTRZ) funkció a lehető leggyorsabb telepítésért
 • Rugalmas megfigyelés és felvétel kettős H.264 adatfolyammal

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-H630VE részletesebb megtekintése

Kiemelkedő képminőség és a kategóriájában páratlan optika


Védd és figyeld a számodra fontos helyeket kiváló Full HD képminőségben a Canon DIGIC DV III képfeldolgozójával. A rendkívül széles, 111°-os látószög a 3-szoros optikai és 4-szeres digitális zoomobjektívekkel és a cserélhető infravörös szűrővel kombinálva mindent láthatóvá tesz, a nap bármely pontján. Az elektromos hátsó élességállítással működő zoomrendszer és a nagy fényerejű f/1,2 (széles) objektív kiváló teljesítményt nyújt.

Vandálbiztos és vízálló kialakítás


Az alumíniumötvözetből készült ház és a strapabíró polikarbonát gyantából készült dóm akár 50 joule erősségű ütéssel szemben is ellenállóvá teszi a VB-H630VE kamerát. Mivel megfelel az IP66 szabvány por és vízállóságra vonatkozó előírásainak, kiválóan alkalmas kültéri használatra. Mivel a kamera -10 °C és 50°C közötti hőmérsékleten működik, továbbá beépített ködeloszlató mechanizmussal is rendelkezik, ideális zord körülmények közötti használatra. Opcionális fűtőegység használatával a kamera akár -30 °C-os hidegben is bevethető.

Lenyűgöző videoteljesítmény


A Canon DIGIC NET II hálózati processzora H.264 kódolóval rendelkezik, amely nemcsak kiváló minőségű, hanem nagy mértékben tömörített videókat is készít. Emellett a továbbfejlesztett zajcsökkentés-vezérlésnek és színvisszaadásnak köszönhetően gyenge megvilágítás mellett is jól láthatók a színek. Az Intelligens árnyékszabályzás (Auto-SCC) növeli a világos háttér előtt elhelyezkedő témák láthatóságát. A kategóriájában páratlan gyenge megvilágítás mellett nyújtott teljesítménynek és a valódi nappali/éjszakai üzemmódnak köszönhetően számos különböző környezetben megállja a helyét.

Intelligens és biztonsági funkciók


Az intelligens funkciók elemzik a különböző területek közötti különbséget, és segítik a riasztási helyzetek felismerését. Egyetlen kamerán akár 15 funkció is használható egyszerre. A hat különböző intelligens funkció között megtalálható a mozgó célpont érzékelése, elhagyott tárgy érzékelése, elmozdított tárgy érzékelése, kamerát érő külső beavatkozás érzékelése, elhaladó objektumok észlelése és hangerő-érzékelés. Beállítható, hogy a rögzítés az érzékelt mozgás hatására elkezdődjön, és a kamera feltöltse a képeket egy kiszolgálóra vagy e-mail értesítést küldjön. Egy SD kártya segítségével megőrizheted és újra megtekintheted a riasztó által rögzített anyagokat a tartalom számítógépre való letöltése nélkül. Az SSL/TLS titkosítás biztonságos kapcsolatot biztosít a kamera és a kiszolgáló között.

Megnövelt kompatibilitás és kényelem


Mivel a kamera kompatibilis az ONVIF V2.4 és Profile S szabvánnyal, kényelmesen rendszerbe állítható az ONVIF-kompatibilis videokezelő szoftverekkel. A kamera ezenkívül maradéktalanul integrálható SDK és HTTP protokoll alapján működő Canon hálózati kamerákból álló rendszerekbe.

PTRZ funkció az egyszerű beállításért


A kamera látószög-beállító funkciójával felszerelés után is egyszerűen beállítható a kamera látószöge, a hálózatra csatlakozatott számítógépről használható távoli pásztázás/megdöntés/forgatás/zoomolás (PTRZ) funkcióval pedig időt takaríthat meg.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-H630VE készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DIGIC NET II

Hatékony hálózati feldolgozás

Digic DV III

Képminőség és vezérlés kezelése

Full HD

Full HD felbontás

IK10

Tanúsítvánnyal rendelkező, vandálbiztos kialakítás

Weatherproof

Időjárásálló

Auto DayNight

Cserélhető infravörös szűrő

Intelligent Function

Videotartalom-elemzés

Power over Ethernet

Etherneten keresztüli tápellátás (PoE)

SD Card

Lokális rögzítés

CCMT

Több fényképezőgép kezelése

 • VB-H630VE kamera
 • Tápcsatlakozó
 • Telepítő CD-ROM
 • Biztonsági vezeték-egység
 • Audiointerfész-kábel
 • Csavarkulcs
 • Sablon
 • Telepítési útmutató
 • Garancialevél ismertetője

Látószög (AOV) kalkulátor

Szükséges tárhely (RDS) kalkulátor

Kameraelrendezés-szimulátor