Canon VB-H43

VB-H43

A VB-H43 Full HD PTZ IP biztonsági kamera ötvözi a bámulatos, összesen 240-szeres zoomot, a gyenge megvilágítás mellett nyújtott teljesítményt és a gyors autofókuszt. Rugalmas telepítési lehetőségek beltéri és kültéri használatra egyaránt.

VB-H43

Előnyök

  • Készíts éles és részletes képeket Full HD felbontásban 30 kép/mp sebességgel
  • Növeld a megfigyelés rugalmasságát a teljes pásztázás, döntés és zoom funkciókkal
  • Élvezd a 20-szoros optikai zoomot egy kompakt objektívvel
  • Automatikus SSC, valamint kivételes teljesítmény gyenge megvilágítás esetén is
  • Rugalmas megfigyelés és felvétel kettős H.264 adatfolyammal

Termékjellemzők

A(z) Canon VB-H43 részletesebb megtekintése

Kiemelkedő képminőség és a kategóriájában páratlan optika


Védd és figyeld a számodra fontos helyeket kiváló Full HD képminőségben a Canon DIGIC DV III képfeldolgozójával. A Canon VB-H43 kamerája nagy teljesítményű, 20-szoros optikai zoomobjektívvel és 12-szeres digitális zoommal rendelkezik, ami együttesen 240-szeres zoomteljesítményt jelent. Az objektív 60,4 fokos látószöggel rendelkezik (a nagy látószögű végpontnál) a gyors autófókusz mellett. A távoli pásztázás, döntés és zoom funkciónak köszönhetően élvezheti akár a Full HD felbontás videofelvételeit kiváló gyenge megvilágítás melletti teljesítménnyel.

Lenyűgöző videoteljesítmény


A Canon DIGIC NET II hálózati processzora H.264 kódolóval rendelkezik, amely nemcsak kiváló minőségű, hanem nagy mértékben tömörített videókat is készít. Emellett a továbbfejlesztett zajcsökkentés-vezérlésnek és színvisszaadásnak köszönhetően gyenge megvilágítás mellett is jól láthatók a színek. Az Intelligens árnyékszabályzás (Auto-SCC) növeli a világos háttér előtt elhelyezkedő témák láthatóságát. A kategóriájában páratlan gyenge megvilágítás mellett nyújtott teljesítménynek és a valódi nappali/éjszakai üzemmódnak köszönhetően számos különböző környezetben megállja a helyét.

Intelligens és biztonsági funkciók


Az intelligens funkciók elemzik a különböző területek közötti különbséget, és segítik a riasztási helyzetek felismerését. Egyetlen kamerán akár 15 funkció is használható egyszerre. A hat különböző intelligens funkció között megtalálható a mozgó célpont érzékelése, elhagyott tárgy érzékelése, elmozdított tárgy érzékelése, kamerát érő külső beavatkozás érzékelése, elhaladó objektumok észlelése és hangerő-érzékelés. Beállítható, hogy a rögzítés az érzékelt mozgás hatására elkezdődjön, és a kamera feltöltse a képeket egy kiszolgálóra vagy e-mail értesítést küldjön. Egy SD kártya segítségével megőrizheted és újra megtekintheted a riasztó által rögzített anyagokat a tartalom számítógépre való letöltése nélkül. Az SSL/TLS titkosítás biztonságos kapcsolatot biztosít a kamera és a kiszolgáló között.

Megnövelt kompatibilitás és kényelem


Mivel a kamera kompatibilis az ONVIF V2.4 és Profile S szabvánnyal, kényelmesen rendszerbe állítható az ONVIF-kompatibilis videokezelő szoftverekkel. A kamera ezenkívül maradéktalanul integrálható SDK és HTTP protokoll alapján működő Canon hálózati kamerákból álló rendszerekbe.

Egyszerű felszerelés, rugalmas lehetőségek


Mivel a kamerához különböző házak és szerelékek vásárolhatók, számos bel- és kültéri alkalmazási területen bevethető. A VB-H43 különböző áramforrásokról működtethető: PoE, 12 V DC vagy 24 V AC.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon VB-H43 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

DIGIC NET II
Digic DV III
Full HD
PTZ
Drag to move
Area zoom
Preset Tours
Auto DayNight
Intelligent Function
Power over Ethernet
SD Card
CCMT
 • VB-H43 kamera
 • Tápcsatlakozó
 • Telepítő CD-ROM
 • Telepítési útmutató
 • Garancialevél ismertetője