Üzleti megoldások

A Canon technológia erősségei

Hálózati kamera termékcsaládunk a profi, filmfelvételekhez használt kameráink megújult technológiai innovációiból merít, ahol is többek között a kiemelkedő minőségű képfeldolgozás és a már bizonyított objektívtechnológia révén folyamatosan informálódhatsz az eseményekről.

A Canon technológia erősségei_plakát

Megújult objektívtechnológia

A Canon optikai technológiájának köszönhetően hálózati kameráink gyors és nagy fényerejű objektívekkel rendelkeznek, amelyek tűéles képeket biztosítanak minimális torzítással.

A magas fénytörési indexű, különösen kis fényszórású (Ultra Low-Dispersion) lencsetagok elnyomják a nagy nagyítású objektíveknél gyakran jelentkező kromatikus aberrációt, minimalizálják az objektívtubus torzítását és a párnatorzítást, ezáltal a széleken is nagy felbontású, természetes képeket eredményeznek a teljes zoomtartományban.

Az infravörös fénytartomány használatához javítanod kell a feltételeket? Az infravörös korrigáló objektívbevonat javítja az érzékenységet, kezeli a szellemképeket és a becsillanást, valamint megsokszorozza a kamera gyenge megvilágítás melletti teljesítményét.

Megújult objektívtechnológia_1_370
Hagyományos nagy látószögű objektív
Megújult objektívtechnológia_2_370
Nagy teljesítményű objektív minimális torzítással

Érzékelőtechnológia

A CMOS-érzékelők a hálózati kamerák kulcsfontosságú összetevői. Egyedi technológiák segítségével a Canon érzékelők a nagymértékű érzékenységet kiemelkedő képminőséggel és alacsony zajszinttel kombinálják.

A kiemelkedő érzékenység és rendkívül nagy felbontás utáni hajsza során ezeket az érzékelőket több területen is, például orvostechnológiában, megfigyelőrendszerekben és hálózati kameráinkban is használjuk.

Képfeldolgozás

Image processing


A kettős kép- és hálózatfeldolgozók – DIGIC DV III és DIGIC NET II – egyenletes felvételt, feldolgozást, titkosítást és átvitelt tesznek lehetővé.

A DIGIC DV III motor – amely a profi Canon Cinema EOS kamerákban is megtalálható – kivételes videominőséget, alacsony zajszintet, egyenletes átmeneteket és élénk, pontos színvisszaadást biztosít, különösen gyenge megvilágítás mellett.

Képelemzés

A kamerába épített intelligens videotartalom-elemző funkció lehetővé teszi a potenciális biztonsági fenyegetések valós idejű elemzését. Egy helyszínen akár 15 észlelési terület is beállítható a 8 különböző algoritmus, többek között a behatolás- és a sikoltásérzékelő segítségével.

Ez újraértelmezi a hagyományos riasztásérzékelési módszereket, mert segít mérsékelni a hamis riasztások számát, növelni a hatékonyságot és csökkenteni a tároláshoz szükséges helyet, mivel csak valós fenyegetés esetén rögzít.

A hivatkozott események funkció révén a riasztások logikailag összekapcsolhatók, így feltételekhez kötött riasztás állítható be.


Image Analysis

Miniatürizált mechatronika

Miniaturised Mechatronics


A miniatürizált mechatronikában (számítógép-vezérelt elektromechanikus alrendszerek) való jártasságunk révén képesek vagyunk olyan termékeket kifejleszteni, melyek rengeteg előnyt tartogatnak vásárlóink számára.

Az egyik ilyen rendszer a PTRZ hálózati kameráink egyedi, távoli konfigurációs képessége.

A kamera felszerelését és hálózathoz való csatlakoztatását követően a kamera látószögbeállító funkciójának segítségével elektronikusan változtatható a kamera helyzete és látószöge. A beállító ablakban megjelenő pásztás/döntés gombok, valamint elforgatási és nagyítási csúszkák használatával a kamera iránya intuitív módon változtatható. Így egyetlen személy is képes elvégezni a teljes konfigurációt, időt és pénzt takarítva meg ezzel.