Üzleti megoldások

Rendszerkialakítási eszközök

Ezek az eszközök segítenek, hogy bármilyen helyzetre személyre szabott megoldást tudj kialakítani.
Tájékoztatjuk, hogy mostantól a Canon leányvállalata, az Axis Communications a felelős a Canon hálózati kamerák értékesítéséért és támogatásáért. ›

Rendszerkialakítási eszközök

Szükséges tárhely (RDS) kalkulátor

A tárhely és a sávszélesség követelményeinek meghatározása bármilyen hálózati megfigyelőrendszer esetén kulcsfontosságú. Ezzel az egyszerű kalkulátorral támogatott kodekek, képkockasebességek és felbontások széles választékából válogathatsz, hogy meghatározhasd a szükséges tárhelykövetelményeket.

Látószög (AOV) kalkulátor

A nagy látószög maximalizálása csökkenti a projektköltségeket. Egyszerűen csak válaszd ki a megfelelő kamerát, felbontást és tárgyméretet, a kalkulátor pedig kiszámolja az összes szükséges részletet.

Fényképezőgépelrendezés-szimulátor

A fényképezőgépelrendezés-szimulátor segít, hogy bármilyen helyzetre személyre szabott elrendezést tudj kialakítani. Egyszerűen töltsd fel a szobák alaprajzát, állítsd be a mérleget, és húzd a fényképezőgépeket a szoba alaprajzára.

Canon Camera Management Tool (CCMT)

A CCMT egy egyszerű, de hatékony eszköz, amely leegyszerűsíti megfigyelő megoldásod beállítását és konfigurálását. A kezdeti beállító eszközök és a sokkal összetettebb kamerabeállítások révén valószínűleg a CCMT az egyetlen eszköz, amelyre egy telepítőmérnöknek szüksége van a megoldás telepítésekor.

Camera Angle Setting (PTRZ) Tool

A kamera látószögbeállító funkció egy intuitív felhasználói felület, amellyel távolról vezérlehető a PTRZ-kamerák iránya, nagyítása és élessége.

PTZ-kamerák:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Kamerakiegészítők kompatibilitási táblázata

Ezzel az interaktív Excel-táblázattal könnyedén meghatározhatod a különböző rögzítési lehetőségekhez szükséges kiegészítőket és rögzítőelemeket.

VMS kompatibilitási táblázat

Egy világméretű integrációs programnak köszönhetően a Canon hálózati kamerák számos és egyre több, harmadik féltől származó videokezelési szoftverrel (VMS) és hálózati videórögzítő (NVR) megoldással kompatibilisek. További részletekért töltsd le a legújabb Excel-táblázatot.

Támogatás hálózati kamerádhoz

Tölts le szoftvereket, készülékszoftvereket, kézikönyveket és hibaelhárítási útmutatókat hálózati kamerádhoz.

Korábbi NVS-kamerák keresése

A korábbi NVS-modellek műszaki leírása és a kompatibilis tartozékok listája az archív termékek között található.