Üzleti megoldások

PTZ kamerák

Kameránk távoli pásztázás, döntés és zoom funkcióinak köszönhetően könnyű vezérlés mellett figyelhet meg nagy területeket, és követhet tárgyakat egyszerűen. A modellek könnyen telepíthetőek, és nagy látószöggel rendelkeznek, így ideálisak olyan felhasználási területekhez, mint a közlekedésfelügyelet, a városi megfigyelés vagy kereskedelmi parkok.

Széles látómező

Amikor nagyobb területek megfigyelő pásztázására van szükség, ezen modellek távoli pásztázás, döntés és zoom funkciói jócskán megtérülnek. Hatalmas területeket lehet gyorsan megfigyelni – manuálisan vagy automatikusan –, a tárgyak pedig könnyedén nyomon követhetők és szemmel tarthatók. Ha a későbbiekben további vizsgálatra van szükség, a nagy teljesítményű zoom részletes, kiváló minőségű közelképeket tud készíteni gyenge megvilágítás esetén is.

Fieldof View
Optional housings

Opcionális házak és tartozékok

Garantált a rugalmas telepítés, mivel PTZ kameráink a hálózatról vagy Ethernet kapcsolaton keresztül kapnak áramot. Például a matt vagy az átlátszó kameraházak rugalmas telepítést tesznek lehetővé sokféle környezetben – a parkolóktól a koncerthelyszínekig.

Boxkamerák

Box Cameras

Boxkameráink számos alkalmazáshoz felhasználhatók, nagy látószöget biztosítanak, és könnyű őket falra vagy mennyezetre szerelni.

Dómkamerák

Dome Cameras

Dómkameráink azt bizonyítják, hogy feltűnés nélkül is lehetséges a megfigyelés. Kompakt és tetszetős kialakításuknak köszönhetően tökéletesek beltéri és kültéri használatra is.