Üzleti megoldások

Full HD kamerák

Figyeld és védd meg vállalkozásodat Full HD felbontásban kiváló képminőséggel és elképesztő teljesítménnyel gyenge megvilágítás esetén is. Az intelligens funkciók lehetővé teszik a lehetséges biztonsági kockázatok proaktív, valós idejű elemzését, míg az intelligens árnyékszabályozás képben tartja a felhasználót – még gyengén megvilágított jelenetek esetén is.

VB-H41 175 x132.gif

VB-H43

A VB-H43 Full HD PTZ IP kamera ötvözi az erőteljes 240-szeres zoomot, a gyenge megvilágítás mellett nyújtott teljesítményt és a gyors autofókuszt. Rugalmas telepítési lehetőségek beltéri és kültéri használatra egyaránt.

VB-H630VE.jpg

VB-H630VE

A VB-H630VE Full HD rögzített biztonsági IP dómkamera a vandálbiztos és IP66 besorolású vázával ideális zord időjárási körülmények közötti használatra. Éjjel-nappali megfigyelés és rögzítés rendkívül széles, 111°-os látómezővel.

VB-H630D.jpg

VB-H630D

A VB-H630D Full HD IP rögzített biztonsági dómkamera ideális beltéri használatra. Éjjel-nappali megfigyelés és rögzítés rendkívül széles, 111°-os látómezővel.

VB-H730F.jpg

VB-H730F

VB-H730F Full HD rögzített biztonsági IP boxkamera rendkívül nagy, 112°-os látómezőt és kiemelkedő gyenge megvilágítás mellett nyújtott teljesítményt biztosít. Rugalmas telepítési lehetőségek beltéri és kültéri használatra egyaránt.

Full HD képminőség

Élvezd a tiszta, rendkívül részletes képeket Full HD felbontásban a Canon újjászületett DIGIC DV III képfeldolgozójának köszönhetően, melyet eredetileg professzionális videokameráink számára fejlesztettünk ki. A képfeldolgozó akár 1080 p felbontást nyújt 30 képkocka/mp sebességgel, a Canon megújult színvisszaadásával – még gyenge megvilágítás esetén is.

Full HD quality

Intelligens funkciók

Intelligent Function_ICON.jpgAz intelligens elemzési funkció valós időben elemzi a lehetséges biztonsági fenyegetéseket. Egy helyszínen akár 15 észlelési területet is be lehet állítani a 6 különböző algoritmus segítségével. Ez újraértelmezi a hagyományos riasztásérzékelési módszereket, mert segít csökkenteni a hamis riasztásokat, növeli a hatékonyságot, csökkenti a tároláshoz szükséges helyet, mivel csak valós fenyegetés esetén rögzít.

Intelligent Function_DIAGRAM
Smart Shade Control

Intelligens árnyékszabályozás

A rivális kamerák egymás után több képet rögzítenek különböző záridővel, majd egy képet készítenek belőlük, hogy helyreállítsák az erősen megvilágított háttérrel rendelkező jeleneteket. A Canon intelligens árnyékszabályozó (SSC) rendszere azonban azonnali, valós idejű módosításokat végez, hogy növelje az előtérben lévő kép láthatóságát. Ennek eredményeként a világos területek ugyanolyanok maradnak, és csak a sötétebb területek lesznek világosabbak, így a nehezen látható árnyak azonnal tisztán azonosítható tárgyakká válnak.