TERMÉKEK

Dómkamerák

Dómkameráink tökéletes megoldást jelentenek az olyan környezetben, ahol fontos a diszkréció.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

PTZ camera

Nagy látószög

Kompakt és tetszetős kialakításuknak köszönhetően falra és mennyezetre szerelve is kiváló képminőséget nyújtanak a nagy látószög egészében. Beltéri és kültéri környezetbe is tökéletesen illeszkednek.

Kompakt és diszkrét

Dómkameráink a diszkréciót szem előtt tartva készültek. Rendkívül kompakt VB-S modelljeink olyan kicsik, hogy a tenyerében is elférnek. Süllyesztett szerelést lehetővé tevő tartozékok széles skálája gondoskodik arról, hogy minden modellt diszkréten lehessen felszerelni a környezet megjelenését nem rontva.

Távoli PTRZ beállítás

Telepítés után a kamera látószög-beállító funkciója – számítógépen keresztül – lehetővé teszi a kamera funkcióinak (P-T-R-Z) távoli elérését. Ezt azt jelenti, hogy a fókuszhoz és a kamera irányához hasonló beállításokat nem kell a tényleges felszerelés során elvégezni, mert mindez a számítógépről is lehetséges. Ezzel időt takaríthat meg, és kevesebb emberre van szükség a felszereléshez.

Internal view of shopping centre

Egyszerű telepítés

A dobozban található, illesztőlyukakkal és jelölősablonnal gyorsan és egyszerűen fel lehet szerelni az ipari szabványoknak megfelelően. A tartozékok széles választékának köszönhetően csempézett mennyezetre, falra vagy akár rúdra is szerelhető. A tápellátás a hálózaton vagy a további rugalmasságot biztosító Ethernet kapcsolaton keresztül valósul meg. Rendkívül kompakt VB-S modelljeinket egy ember is fel tudja szerelni.

Easy

Szeretne többet megtudni a dómkamerákról?

Vegye fel a kapcsolatot hálózati kamerákkal foglalkozó csapatunkkal

LÉPJEN KAPCSOLATBA A CSAPATTAL!

Bizonytalan abban, hogy melyik termékre van szüksége vállalkozása számára?

LÉPJEN KAPCSOLATBA A CSAPATTAL!