Üzleti megoldások

Dómkamerák

Dómkameráink tökéletes megoldást jelentenek az olyan környezetben, ahol fontos a diszkréció. Kompakt és tetszetős kialakításuknak köszönhetően falra és mennyezetre szerelve is kiváló képminőséget nyújtanak a nagy látószög egészében. Beltéri és kültéri környezetbe is tökéletesen illeszkednek.

Kompakt és diszkrét

Dómkameráink a diszkréciót szem előtt tartva készültek. Rendkívül kompakt VB-S modelljeink olyan kicsik, hogy a tenyeredben is elférnek. Süllyesztett szerelést lehetővé tevő tartozékok széles skálája gondoskodik arról, hogy minden modellt diszkréten lehessen felszerelni a környezet megjelenését nem rontva.

Ease of installation

Távoli PTRZ beállítás

Telepítés után a kamera látószög-beállító funkciója – számítógépen keresztül – lehetővé teszi a kamera funkcióinak (P-T-R-Z) távoli elérését. Ezt azt jelenti, hogy a fókuszhoz és a kamera irányához hasonló beállításokat nem kell a tényleges felszerelés során elvégezni, mert mindez a számítógépről is lehetséges. Ezzel időt takaríthatsz meg, és kevesebb emberre van szükség a felszereléshez.

Small and discreet shape
Complete PTRZ installation

Egyszerű telepítés

A dobozban található, illesztőlyukakkal és jelölő-sablonnal gyorsan és egyszerűen fel lehet szerelni az ipari szabványoknak megfelelően. A tartozékok széles választékának köszönhetően csempézett mennyezetre, falra vagy akár rúdra is szerelhető. A tápellátás a hálózaton vagy a további rugalmasságot biztosító Ethernet kapcsolaton keresztül valósul meg. Rendkívül kompakt VB-S modelljeinket egy ember is fel tudja szerelni.

Boxkamerák

Box Cameras

Boxkameráink számos alkalmazáshoz felhasználhatók, nagy látószöget biztosítanak, és könnyű őket falra vagy mennyezetre szerelni.

PTZ kamerák

PTZ Cameras

Nagy területeket tarthatsz szemmel, és könnyen követheted a tárgyakat a kamera távoli pásztázás, döntés és zoom (PTZ) funkcióinak köszönhetően. Ideális olyan alkalmazásokhoz, mint a közlekedésfelügyelet és a városi megfigyelés.