Óvintézkedések

Megjegyzések a hálózati biztonsággal kapcsolatban annak megelőzése érdekében, hogy arra jogosulatlan harmadik fél férjen hozzá hálózati kamerájához

Vonatkozási kör: összes kameratípus

Annak megakadályozása érdekében, hogy arra jogosulatlan harmadik fél férjen hozzá a hálózati kameráidhoz, vedd figyelembe a következőket:

  • Erősen ajánlott a kezdeti rendszergazdai jelszó módosítása, valamint a jelszó időről időre történő megváltoztatása.
  • Az alapbeállítás szerint a [Privileged Camera Control/Kamera jogosultságon alapuló vezérlése], a [Camera Control/Kamera vezérlése], a [Video Distribution/Videó terjesztése] és a [Audio Distribution/Hang terjesztése] felhasználói hozzáférési jogosultságként vannak engedélyezve. Ha nem szeretnéd ezeket a jogosultságokat megadni a vendégfelhasználók számára, kapcsold ki a beállításokat.

Ellenintézkedés villámokkal szemben

Vonatkozási kör: összes kameratípus

  • Ezek a termékek ki vannak téve annak a kockázatnak, hogy közvetlen villámlás, mesterséges villámlás és visszaverődő villámlás stb. éri őket. A kockázat csökkentése érdekében a kamerák telepítése előtt javasoljuk a villámlás okozta túlfeszültség elleni intézkedés alkalmazását.

Alkatrészek cseréjével kapcsolatos irányelv

Vonatkozási kör: VB-Rxx PTZ kameratípusok

  • A következő alkatrészek fogyóeszköznek számítanak, és nem vonatkozik rájuk a korlátozott garancia. Emellett a termék élettartamára vonatkozó, a [ ] zárójelben feltüntetett információk referenciaértékek, ha az alkatrészek 360°-os mozgása 25+/-10°-os eltéréssel ismétlődik meg, ezért ez nagyban függ a használattól vagy a telepítési környezettől.
1. Léptetőmotor[4 millió mozdulat*]
2. Csúszógyűrű

[4 millió mozdulat*]
*Egy mozdulat 360°-os.
  • Amennyiben ezeknek az alkatrészeknek a cseréjére van szükséged, vedd fel a kapcsolatot a helyi szervizzel.
  • A funkcionális alkatrészek javítás céljából történő tárolási időtartama a gyártás leállásának végétől számított hét év.

Megelőző intézkedések a bepárásodott dóm elkerüléséhez

Vonatkozási kör: VB-M64xVE és H65xVE kültéri, rögzített dómkamera-típusok

  • Az ezekhez a termékekhez használt dóm bepárásodhat (a dóm anyaga bepárásodott stb.) az évek múlásával.
  • Ennek a jelenségnek a csökkentése érdekében napellenző használatát javasoljuk (külön megvásárolható).

Az „A osztályú” termékekkel és az elektromágneses interferenciával (EMI) kapcsolatos figyelmeztetés

Vonatkozó termékek: VB-M741LE, VB-M740E, VB-R11VE, VB-R10VE, VB-M641VE, VB-M640VE

  • Ezek az „A osztályú” termékek ipari vagy kereskedelmi környezetben használatosak. Otthoni használat esetén a termékek rádiofrekvencia-interferenciát okozhatnak, amely esetben a felhasználó megfelelő intézkedéseket kell tegyen.