TERMÉKEK

Boxkamerák

Biztonsági alkalmazások széles skálájának megfelelő kialakítású boxkameráink nagy látószöggel rendelkeznek, beltéri és kültéri használatra egyaránt megfelelőek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Box camera

Intelligens funkciók

Optikai és digitális zoommal rendelkeznek, Full HD felbontásra is képesek, intelligens funkciók és intelligens árnyékszabályozás jellemzi őket. A lenyűgöző választékban egy maximális diszkréciót szem előtt tartó, rendkívül kompakt kamera is található.

Nagy látószög

Az akár 112 fokos nagy látószöggel hatalmas területeket tarthat szemmel egyetlen kamera segítségével. Ezt azt jelenti, hogy kevesebb kamera szükséges a felügyeleti hálózatok kialakításához, ami kevesebb kiadással jár. A Canon „halszemhatást” csökkentő, optikailag korrigált objektívének köszönhetően a képminőség még a legszélesebb látószög esetén is páratlan.

Egyszerű telepítés és használat

Ezeket a kamerákat a gyors és egyszerű, azonnali telepítés jegyében tervezték, nincs szükség előzetes telepítésre és beállításra. A sokféle kültéri tartozék rugalmas kültéri felszerelést tesz lehetővé falra, mennyezetre vagy rúdra. Használat közben a VB-H és VB-M boxkamerákban lévő elektromos hátsó élességállító funkció zoomolás közben is megtartja a fókuszt.

Internal view of shopping centre

Szeretne többet megtudni a boxkamerákról?

Vegye fel a kapcsolatot hálózati kamerákkal foglalkozó csapatunkkal

LÉPJEN KAPCSOLATBA A CSAPATTAL!

Bizonytalan abban, hogy melyik termékre van szüksége vállalkozása számára?

LÉPJEN KAPCSOLATBA A CSAPATTAL!