Üzleti megoldások

Boxkamerák

Biztonsági alkalmazások széles skálájának megfelelő kialakítású boxkameráink nagy látószöggel rendelkeznek, beltéri és kültéri használatra egyaránt megfelelőek. Optikai és digitális zoommal rendelkeznek, Full HD felbontásra is képesek, intelligens funkciók és intelligens árnyékszabályozás jellemzi őket. A lenyűgöző választékban egy maximális diszkréciót szem előtt tartó, rendkívül kompakt kamera is található.

Nagy látószög

Az akár 112 fokos nagy látószöggel hatalmas területeket tarthatsz szemmel egyetlen kamera segítségével. Ezt azt jelenti, hogy kevesebb kamera szükséges a felügyeleti hálózatok kialakításához, ami kevesebb kiadással jár. A Canon „halszemhatást” csökkentő, optikailag korrigált objektívének köszönhetően a képminőség még a legszélesebb látószög esetén is páratlan.

Wide angle views
Simple to set up

Egyszerű telepítés és használat

Ezeket a kamerákat a gyors és egyszerű, azonnali telepítés jegyében tervezték, nincs szükség előzetes telepítésre és beállításra. A sokféle kültéri tartozék rugalmas kültéri felszerelést tesz lehetővé falra, mennyezetre vagy rúdra. Használat közben a VB-H és VB-M boxkamerákban lévő elektromos hátsó élességállító funkció zoomolás közben is megtartja a fókuszt.

Dómkamerák

Dome Cameras

Dómkameráink azt bizonyítják, hogy feltűnés nélkül is lehetséges a megfigyelés. Kompakt és tetszetős kialakításuknak köszönhetően tökéletesek beltéri és kültéri használatra is.

PTZ kamerák

IPTZ Cameras

Nagy területeket tarthatsz szemmel, és könnyen követheted a tárgyakat a kamera távoli pásztázás, döntés és zoom (PTZ) funkcióinak köszönhetően. Ideális olyan alkalmazásokhoz, mint a közlekedésfelügyelet és a városi megfigyelés.