Üzleti megoldások

1,3 MP-es kompakt készülékek (ÚJ)

Ezek a kamerák nagyszerű ár-érték arányt képviselnek, és kiváló minőségű megfigyelést tesznek lehetővé az 1,3 MP-es felbontással és a hat intelligens elemzési funkcióval. A könnyen telepíthető, beltéri megfigyelési és felügyeleti célra tervezett kamerák éles, kiváló minőségű, nagy látószögű képet nyújtanak, és elképesztő teljesítménnyel rendelkeznek gyenge megvilágítás esetén is.

VB-805D.jpg

VB-S805D

Rögzített minidóm HD hálózati biztonsági kamera ultra-kompakt objektívtechnológiával. Ideális kereskedelmi, oktatási és üzleti helyiségekben végzett beltéri biztonsági megfigyelésekhez.

VB-S905F.jpg

VB-S905F

Mini rögzített hálózati biztonsági boxkamera ultra-kompakt objektívtechnológiával. A kompakt kialakításnak köszönhetően ideális a különböző kereskedelmi létesítmények diszkrét beltéri megfigyeléséhez.

Ultrakompakt méret

A kamerákban lévő innovatív objektívtechnológia azt jelenti, hogy a készülékek olyan kicsik, hogy kényelmesen elférnek a tenyeredben. 1,3 MP-es minidómunk mindössze 120 mm × 54 mm (szé×ma), így ideális, ha a diszkrét megfigyelés a cél. A minidóm mellett egy rendkívül kompakt boxkamera is létezik, mely csak 32 mm × 54 mm × 114 mm (szé×ma×mé).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

1,3 MP akár 30 képkocka/mp sebességig

A Canon DIGIC DVIII és DIGIC NET II képfeldolgozói az akár 30 képkocka/másodperc sebességű 1,3 MP-es felbontással gondoskodnak a kiváló képminőségről. A beépített többszörös adatfolyamot lehetővé tevő technológiának köszönhetően (2×H.264) eltérő felbontások egy időben történő sugárzása is megvalósítható. Ennek révén nagy felbontású megfigyelés és kis felbontású rögzítés egyszerre lehetséges.

Intelligens funkciók

Intelligent Function_ICON.jpgAz intelligens elemzési funkció valós időben elemzi a lehetséges biztonsági fenyegetéseket. Egy helyszínen akár 15 észlelési területet is be lehet állítani a 6 különböző algoritmus segítségével. Ez újraértelmezi a hagyományos riasztásérzékelési módszereket, mert segít csökkenteni a hamis riasztásokat, növeli a hatékonyságot, csökkenti a tároláshoz szükséges helyet, mivel csak valós fenyegetés esetén rögzít.

Intelligent Function_DIAGRAM

Automatikus intelligens árnyékszabályzás

A rivális kamerák egymás után több képet rögzítenek különböző záridővel, majd egy képet készítenek belőlük, hogy helyreállítsák az erősen megvilágított háttérrel rendelkező jeleneteket. A Canon automatikus intelligens árnyékszabályozó (SSC) rendszere azonban azonnali, valós idejű módosításokat végez, hogy növelje az előtérben lévő kép láthatóságát. Ennek eredményeként a világos területek ugyanolyanok maradnak, és csak a sötétebb területek lesznek világosabbak, így a nehezen látható árnyak azonnal tisztán azonosítható tárgyakká válnak.

Auto SSC