Üzleti megoldások

Hálózati kamerák

Ahol a jó megfigyelés igazán számít, a Canon hálózati kamerái jelentik a megoldást. Kompakt, mégis nagy teljesítményű kamerák, melyek kiemelkedő képminőséget biztosítanak még a gyengén megvilágított helyszíneken is, ahol nagyobb a biztonsági kockázat.

A Canon technológia erősségei

A Canon hálózati kamerák számos funkciót kínálnak: valós idejű képbeállítást, többszörös video-adatfolyamot és kifinomult videoelemzést, hogy alaposan feldolgozhasd, felügyelhesd és jelölhesd a potenciális biztonsági fenyegetéseket, így változtatva az eszközt valóságos bizonyítékká.

A Canon technológia erősségei_370

Előnyök a vásárló számára

Képalkotás bármilyen fényviszony mellett

Imaging Across All Lighting Conditions

Az optikai és képfeldolgozó technológiák széles skáláját használó Canon hálózati kamerák tiszta, rendkívül részletgazdag képet biztosítanak bármilyen fényviszony mellett.

A projektköltségek minimalizálása

Minimising Project Costs

A nagy látószög és a fejlett riasztásérzékelési funkciók a kiemelkedő időjárás- és ütésállósággal kombinálva kiváló biztonsági funkciókat kínálnak alacsony projektköltségek mellett.

Termékválaszték

Több mint 70 éves képalkotási szakértelmével a Canon hálózati kameráinak átfogó választéka minden szöget szemmel tart. A PTZ, dóm- és boxkamerák Full HD vagy 1,3 MP-es felbontással rendelkeznek, valamint nagy látószög és lenyűgöző képminőség jellemzi őket gyenge megvilágítás esetén is.

PTZ kamerák

Dómkamerák

Boxkamerák

Nagy területeket tarthatsz szemmel, és könnyen követheted a tárgyakat a kamera távoli pásztázás, döntés és zoom (PTZ) funkcióinak köszönhetően. Ideális olyan alkalmazásokhoz, mint a közlekedésfelügyelet és a városi megfigyelés.

Dómkameráink azt bizonyítják, hogy feltűnés nélkül is lehetséges a megfigyelés. Kompakt és tetszetős kialakításuknak köszönhetően tökéletesek beltéri és kültéri használatra is.

Boxkameráink számos alkalmazáshoz felhasználhatók, nagy látószöget biztosítanak, és könnyű őket falra vagy mennyezetre szerelni.

Tanulás és támogatás

Esettanulmányok

Case studies

Olvasd el ügyfeleink beszámolóit, és ismerd meg, hogyan segítik a Canon hálózati kamerák a valós biztonsági kihívások megoldását!

Rendszerkialakítási eszközök

System Design Tools

Ezek az eszközök segítenek, hogy bármilyen helyzetre személyre szabott megoldást tudj kialakítani.

További online erőforrások

Tölts le szoftvereket, készülékszoftvereket és kézikönyveket hálózati kamerádhoz.

Korábbi hálózati kamerák keresése

A korábbi hálózati kamerák műszaki jellemzői és a kompatibilis tartozékok listája az archív termékek között található.