Canon Print Studio Pro

Print Studio Pro

Készítsen kiváló minőségű fotónyomatokat Adobe Photoshoppal, Adobe Lightroommal vagy a Canon Digital Photo Professional programjával, és használja ki teljes mértékben a Canon EOS digitális fényképezőgépei által nyújtott kristálytiszta minőséget.

Előnyök

  • Érje el a lehető legjobb nyomat minőséget a Canon imagePROGRAF PRO sorozatú nyomtatóival.
  • Nyomtasson fényképeket zökkenőmentesen, rugalmasan és hatékonyan az Adobe Photoshop, a Lightroom, a Photoshop Elements és a Canon Digital Photo Professional alkalmazásainak használatával.
  • Mentse el kedvenc beállításait, hogy javítsa a nyomatok pontosságát és minőségét, ezzel növelve a hatékonyságot.
  • Kapcsolja össze Canon EOS fényképezőgépét egy imagePROGRAF PRO sorozatú nyomtatóval, és készítsen egyedülállóan kristálytiszta minőségű nyomatokat.
  • Használja ki a fejlett fényképnyomtatási lehetőségeit, beleértve a nagy számú nyomtatási munkák feldolgozását.
  • Használja a nyomtatási minta funkciót, hogy ugyanazt a képet különböző effektusokkal nyomtassa ki, és kiválaszthassa az Önnek leginkább tetszőt.
  • A Print Studio Pro telepítése egyszerű, és könnyű dolgozni vele, ráadásul egyaránt támogatja a Windows és Mac operációs rendszereket használó eszközöket.

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon Print Studio Pro készüléket

Gördülékeny nyomtatási munkafolyamatok


Beállíthat nyomtatási feladatokat közvetlenül az olyan ipari szabványnak megfelelő alkalmazásokból, mint az Adobe Photoshop, a Lightroom, vagy a Canon saját Digital Photo Professional programja, mindezt rendkívül intuitív és felhasználóbarát szoftverkörnyezetben.

Gördülékeny nyomtatási műveletek


Csökkentheti a nem megfeleő minőségű nyomatok számát, ha próbanyomatokat készít a képernyőjén* a végleges nyomtatás előtt. A minta nyomtatás opció használatával kinyomtathatja ugyanazt a képet különböző effektusokkal, majd kiválaszthatja közülük azt, melyet szeretne a végső nyomtatás eredményeként látni. A kedvenc beállítások újra felhasználhatók, a beállítási előzmények pedig visszakereshetők. Emellett könnyedén előkészíthet és futtathat nagyobb számú nyomtatási feladatokat, több kép esetén is.

Képszegély lehetőségek


Az alkalmazás lehetőségeit tovább növeli a Canon Print Studio Pro, mely lehetővé teszi a képek pozícionálását, középre helyezését, 90°-ban való elforgatását és a margó beállítását, mindezt ugyanazon nyomtatási feladat során.

Hatékony színkezelés


A Canon Print Studio Pro hatékony színkezelési rendszert használ, mely pontosan letérképezi a színeket a Canon készülék és az Adobe szoftverfelületek között, ezzel elkerülve a színkonverziós hibákat.

Egyedi, kristálytiszta nyomat minőség


A Canon Print Studio Pro kontrasztvisszaadó képessége és a Canon Digital Photo Professional digitális objektívoptimalizálója (DLO) együtt kristálytiszta nyomatminőséget biztosít – ugyanazt a minőséget és tisztaságot visszaadva a papíron, mint ami a Canon EOS digitális fényképezőgépeivel készült képekre jellemző. A digitális objektívoptimalizáló helyreállítja az elkenődés, fényképtörlés, nem megfelelő élesség vagy kontraszt okozta minőségromlást a fotóadatokban. A kontrasztvisszaadás pontosan visszaadja a fénykép természetes élességét az elkészült nyomaton.
*A próbanyomatok használata esetén érdemes rendszeresen beállítania a monitorát.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon Print Studio Pro nyomtató ​funkcióiról.

A termékekről készült képek csak illusztrációk. Egyes funkciók választhatók. A részletekért olvassa el a termékleírást, vagy forduljon Canon értékesítőjéhez.