Canon Print Studio Pro

Print Studio Pro

Készítsen kiváló minőségű fotónyomatokat Adobe Photoshoppal, Adobe Lightroommal vagy a Canon Digital Photo Professional programjával, és használja ki teljes mértékben a Canon EOS digitális fényképezőgépei által nyújtott kristálytiszta minőséget.

Előnyök

  • Érje el a lehető legjobb nyomat minőséget a Canon imagePROGRAF PRO sorozatú nyomtatóival.
  • Nyomtasson fényképeket zökkenőmentesen, rugalmasan és hatékonyan az Adobe Photoshop, a Lightroom, a Photoshop Elements és a Canon Digital Photo Professional alkalmazásainak használatával.
  • Mentse el kedvenc beállításait, hogy javítsa a nyomatok pontosságát és minőségét, ezzel növelve a hatékonyságot.
  • Kapcsolja össze Canon EOS fényképezőgépét egy imagePROGRAF PRO sorozatú nyomtatóval, és készítsen egyedülállóan kristálytiszta minőségű nyomatokat.
  • Használja ki a fejlett fényképnyomtatási lehetőségeit, beleértve a nagy számú nyomtatási munkák feldolgozását.
  • Használja a nyomtatási minta funkciót, hogy ugyanazt a képet különböző effektusokkal nyomtassa ki, és kiválaszthassa az Önnek leginkább tetszőt.
  • A Print Studio Pro telepítése egyszerű, és könnyű dolgozni vele, ráadásul egyaránt támogatja a Windows és Mac operációs rendszereket használó eszközöket.

Termékjellemzők

A(z) Canon Print Studio Pro részletesebb megtekintése

Gördülékeny nyomtatási munkafolyamatok


Beállíthat nyomtatási feladatokat közvetlenül az olyan ipari szabványnak megfelelő alkalmazásokból, mint az Adobe Photoshop, a Lightroom, vagy a Canon saját Digital Photo Professional programja, mindezt rendkívül intuitív és felhasználóbarát szoftverkörnyezetben.

Gördülékeny nyomtatási műveletek


Csökkentheti a nem megfeleő minőségű nyomatok számát, ha próbanyomatokat készít a képernyőjén* a végleges nyomtatás előtt. A minta nyomtatás opció használatával kinyomtathatja ugyanazt a képet különböző effektusokkal, majd kiválaszthatja közülük azt, melyet szeretne a végső nyomtatás eredményeként látni. A kedvenc beállítások újra felhasználhatók, a beállítási előzmények pedig visszakereshetők. Emellett könnyedén előkészíthet és futtathat nagyobb számú nyomtatási feladatokat, több kép esetén is.

Képszegély lehetőségek


Az alkalmazás lehetőségeit tovább növeli a Canon Print Studio Pro, mely lehetővé teszi a képek pozícionálását, középre helyezését, 90°-ban való elforgatását és a margó beállítását, mindezt ugyanazon nyomtatási feladat során.

Hatékony színkezelés


A Canon Print Studio Pro hatékony színkezelési rendszert használ, mely pontosan letérképezi a színeket a Canon készülék és az Adobe szoftverfelületek között, ezzel elkerülve a színkonverziós hibákat.

Egyedi, kristálytiszta nyomat minőség


A Canon Print Studio Pro kontrasztvisszaadó képessége és a Canon Digital Photo Professional digitális objektívoptimalizálója (DLO) együtt kristálytiszta nyomatminőséget biztosít – ugyanazt a minőséget és tisztaságot visszaadva a papíron, mint ami a Canon EOS digitális fényképezőgépeivel készült képekre jellemző. A digitális objektívoptimalizáló helyreállítja az elkenődés, fényképtörlés, nem megfelelő élesség vagy kontraszt okozta minőségromlást a fotóadatokban. A kontrasztvisszaadás pontosan visszaadja a fénykép természetes élességét az elkészült nyomaton.
*A próbanyomatok használata esetén érdemes rendszeresen beállítania a monitorát.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Print Studio Pro készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

A termékekről készült képek csak illusztrációk. Egyes funkciók választhatók. A részletekért olvassa el a termékleírást, vagy forduljon Canon értékesítőjéhez.