Canon Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

A Canon Print Plug-In for Photoshop szoftverénél nem is találhatna jobb interfészt a Photoshop képek és az imagePROGRAF nyomtató közötti kapcsolatra. Segítségével többé már nem jelent gondot a 16 bites képfájlok közvetlenül a nyomtatóra történő küldése. Mindeközben ráadásul az eredeti képek széles színskálája és a kivételes átmenetek is megmaradnak!

Előnyök

  • 16 bites színes munkafolyamatok a képfelvételtől a kész termékig
  • Gördülékeny, problémamentes munkafolyamat, azaz idő- és energiamegtakarítás
  • Automatikus színtérfelismerés
  • Korszerű színbeállítási funkciók
  • Készítsen vászonkeretet faliképekhez
  • Az igen finom különbségeket mutató képek nyomtatott eredményének egyszerű megtekintése

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Print Plug-In for Photoshop

Kiemelkedő minőségű képátvitel


Az operációs rendszerek a nyomtató-illesztőprogramokat jellemzően 8 bites képfeldolgozásra korlátozzák, aminek eredményeképpen a kész képek minősége sem lesz tökéletes. A Canon Print Plug-In for Photoshop szoftvere ezt a problémát sikeresen áthidalja, hiszen közvetlenül a nyomtatóra nyomtat. E megoldás révén megmarad a 16 bites képminőség, lehetőséget adva arra, hogy a nyomtatott termék az eredeti képek széles színskáláját és teljes színátmenetét is hiba nélkül visszaadja.

Takarítson meg időt a gördülékeny, problémamentes munkafolyamatnak köszönhetően


A nyomtatásbeállítás konfigurálása egyetlen lépésbe, a beviteltől egészen a kimeneti termékig egy igen színes munkafolyamatot végrehajtva. Mivel a Print-Plug-In for Photoshop szoftver automatikusan felismeri a Photoshop fájloknál a színtérinformáció-beállítást, nem kell többé a színkonvertálás miatt aggódnia.

Korszerű színbeállítás


Ha finomhangolnia kell a színegyensúlyt, a kontrasztot, a telítettséget, vagy akár más részleteket, itt gond nélkül megteheti. Eredményeinek valós idejű frissítéséről a szoftver az adott kép előnézetén keresztül gondoskodik. Ez pedig azt jelenti, hogy pontosan az elképzeléseinek megfelelő felvételt készítheti el – mindezt anélkül, hogy megnyitná az eredeti Adobe Photoshop fájlt.

Új lehetőségek a vászonnyomtatás terén


Az új imagePROGRAF Layout Plug-in révén képeit vászonnyomatként is elkészítheti. Mindössze annyi a dolga, hogy a fakeretre szánt képét a megfelelő nyomtatási feltételekhez igazítsa.

Tökéletes eredmények különféle nyomtatástípusokkal


A Print Plug-In for Photoshop szoftver segítségével könnyedén és gyorsan létrehozhatja, illetve kinyomtathatja képminták egész sorát – egészen a legfinomabb, legaprólékosabb változatokig. A képeket a szoftver mátrixba vagy egyetlen sávba rendezi, így kinyomtatott produktumán könnyen vizualizálhatja a színbeállítás-variációk valamennyi apró részletét.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Print Plug-In for Photoshop funkcióiról és képességeiről.