Canon Direct Print & Share

Direct Print & Share

A Canon Direct Print & Share szoftverével könnyedén nyomtathat PDF, JPEG, TIFF és HP-GL/2¹ fájlokat. Teheti mindezt anélkül, hogy meg kellene nyitnia az eredeti alkalmazást. A szoftver segítségével különösebb nehézség nélkül oszthat meg fájlokat másokkal a felhőalapú tárhelyszolgáltatásokon keresztül.²

Előnyök

  • Közvetlen fájlnyomtatás a szoftver megnyitása nélkül
  • Fájlok előzetes megtekintése nyomtatás előtt
  • Drag & Drop (húzd és ejtsd) nyomtatás parancsikonos nyomtatással
  • Fájlmegosztás játszi könnyedséggel felhőszolgáltatáson keresztül

Termékjellemzők

A Canon Direct Print & Share részletesebb megtekintése

Takarítson meg időt a nyomtatás könnyedsége révén


A Canon Direct Print & Share szoftver segítségével a PDF, JPEG, TIFF és HP-GL/2 fájlok nyomtatása könnyedén elvégezhető, anélkül hogy megnyitná azt a szoftvert, amelyben a fájlokat létrehozta. Mindezzel időt takaríthat meg, és ez azt is jelenti, hogy a fájlok nyomtatásának nincs akadálya még akkor sem, ha azokat máshol hozta létre. A fájl nyomtatást megelőző megtekintését az előnézet funkció teszi lehetővé.

Parancsikonos nyomtatás³


Hozzon létre nyomtatási parancsikonokat különböző fájlformátumokhoz és egyedi szabályokhoz. Ezzel kihasználhatja az optimalizált munkafolyamat előnyeit, ahol a fájlok egyszerűen „leejthetők” és nyomtathatók.

Fájlmegosztás felhőszolgáltatáson keresztül²


Számos felhőszolgáltatáshoz hozzáférhet, ami azt jelenti, hogy játszi könnyedséggel tölthet fel, le vagy oszthat meg fájlokat másokkal. Fájlmegosztás esetén a rendszer automatikusan e-mailt küld a címzettnek arról, hogy a feladó a fájlt a felhőszolgáltatásba feltöltötte. Ez különösen a határidő fenyegető közeledtével válik fontossá.

  • ¹A HP-GL/2 fájl támogatása 2014 májusában a Direct Print & Share 2.0 verziójából elérhető.
  • ²A felhőtárhely egyéb verziói (a Google felhőszolgáltatását kivéve) 2014 májusában a Direct Print & Share 2.0 verziójából elérhetők.
  • ³A parancsikonos nyomtatás 2014 májusában a Direct Print & Share 2.0 verziójából elérhető.

A termékek műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Direct Print & Share készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.