Üzleti megoldások

imagePROGRAF mellékelt szoftver

Hozza ki a legtöbbet imagePROGRAF széles formátumú nyomtatójából, és korszerűsítse munkafolyamatát hatékony, ingyenesen mellékelt szoftverválasztékunkkal.

Következő lépések

Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

Ez a szoftver könnyed hozzáférést biztosít imagePROGRAF PRO sorozatú nyomtatója összes funkciójához és alkalmazásához. Mindig kéznél van és bármikor elindítható a Windows rendszer tálcájáról vagy az Apple Mac dockjáról.

Print Studio Pro

Print Studio Pro

Készítsen kiváló minőségű fotónyomatokat Adobe Photoshoppal, Adobe Lightroommal vagy a Canon Digital Photo Professional programjával, és használja ki teljes mértékben a Canon EOS digitális fényképezőgépei által nyújtott kristálytiszta minőséget.

PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

A Canon PosterArtist Lite szoftver révén mindössze négy egyszerű lépésben megtervezheti és kinyomtathatja profi posztereit. Több mint 1300 sablonjával, fényképével és clipart elemével, illetve dizájnjával az üzleti környezetek széles körének megfelel, lehetőséget adva a különlegesebbnél különlegesebb poszterek, illetve figyelem felkeltők soha eddig nem látott könnyedséggel történő elkészítésére.

Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

A Canon Print Plug-In for Photoshop szoftverénél nem is találhatna jobb interfészt a Photoshop képek és az imagePROGRAF nyomtató közötti kapcsolatra. A szoftver lehetővé teszi, hogy 16 bites képfájljait közvetlenül a nyomtatóra küldje. És mindeközben az eredeti képek széles színskálája és a kivételes átmenetek is megmaradnak!

Print Plug-In for Office

Print Plug-In for Office

A Canon Print Plug-In for Office szoftver segítségével könnyedén készíthet széles formátumú nyomtatott dokumentumokat Word, Excel és PowerPoint fájljairól. Képzeljen el egy számtalan, nehezen követhető oldalt átfogó Excel projekt ütemezést. Most már itt a lehetőség arra, hogy azt átalakítsa és elkészítse nem mindennapi, széles formátumú változatát – mindössze néhány lépésben.

Direct Print & Share

Direct Print & Share

A Canon Direct Print & Share szoftverével könnyedén nyomtathat PDF, JPEG, TIFF és HP-GL/2 fájlokat. Teheti mindezt anélkül, hogy meg kellene nyitnia az eredeti alkalmazást. A szoftver segítségével különösebb nehézség nélkül oszthat meg fájlokat másokkal felhőalapú tárhelyszolgáltatásokon keresztül.

imagePROGRAF Print Utility for iPad

imagePROGRAF Print Utility for iPad

Ingyenes alkalmazás a Canon imagePROGRAF nyomtatókhoz, kifejezetten PDF-fájlok egyszerű nyomtatásához iPad készülékről.

Kapcsolódó termékek és szolgáltatások

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó szolgáltatások

  • Üzleti szolgáltatások

    Bővíteni szeretné vállalkozását, növelni szeretné hatékonyságát, csökkenteni szeretné nyomtatási költségeit, esetleg ki szeretné szervezni nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatásait? Bármely kihívással is nézzen szembe, a Canon személyre szabott szolgáltatásai segítségével megvalósíthatja céljait.