Üzleti megoldások

Lapolvasási megoldások a jogi szektor számára

Napjainkban az ügyvédi irodáknak mind élesebb versenyben kell helytállniuk. Az ügyfelek egyre magasabb színvonalú szolgáltatást és mind nagyobb biztonságot várnak, ráadásul egyre több az előírás, amelynek meg kell felelni. A Canon lapolvasási megoldásai segítenek abban, hogy valamennyi elvárásnak meg tudjon felelni.

Következő lépések

Növelheti versenyképességét

A DR-C225 és más lapolvasók segítségével digitalizálhatja a dokumentumokat, például az ügyiratokat, hatékonyabbá teheti a mindennapi munkát, hosszú távon pedig növelheti vállalata bevételeit. Értékes helyet szabadíthat fel, a kereshető PDF formátumban digitalizált dokumentumokat pedig később könnyen visszakeresheti.

Csökkentheti kockázatát

A beolvasott dokumentumokat titkosíthatja, és PDF/A formátumban továbbíthatja ügyfeleinek. Így hatékonyabbá és biztonságosabbá teheti az ügyfelekkel való kapcsolattartást. A Canon eCopy PDF Pro alkalmazással a fájlokat könnyedén szerkesztheti, szükség esetén pedig jegyzetelhet is beléjük.

Gondoskodjon a jogszabályoknak való megfelelésről

A Canon lapolvasók a jogi szektorban szabványként elfogadott archiválási és életciklus-kezelési formátumot, a PDF/A formátumot is támogatják. Egyes országokban a közzétételi dokumentumokat elektronikus formátumban is be kell nyújtani a bíróságon – a DR-C225 lehetővé teszi, hogy ezeknek a követelményeknek is megfeleljen.