Üzleti megoldások

Digitalizálási megoldások az egészségügyi szektor számára

Kevés olyan ágazat van, ahol olyan heves vitákkal és intenzív változásokkal kellene szembenézni, és ahol a dolgozókra olyan erős nyomás nehezedne, mint az egészségügyben. Valamennyi egészségügyi szolgáltató – akár egy magánorvosról van szó, akár egy nagy városi kórházról – egy klinikai adatokból és szolgáltatásokból álló, bonyolult láncra támaszkodik a betegellátás során. A Canon asztali lapolvasási megoldásai segítségével egyszerűbbé teheti ezeket a folyamatokat, így még színvonalasabb szolgáltatásokat nyújthat ügyfeleinek.

Következő lépések

A betegellátás színvonalának és a szolgáltatások minőségének javítása

Ha a páciensek adatait a DR-M160II lapolvasóval digitalizálja, és adatbázist készít belőlük, sokkal könnyebb lesz elérni az információkat, így az orvosok több időt tölthetnek a betegek ellátásával. A páciensadatok optimalizálásának további előnye, hogy megkönnyíti az egyenletesen magas szakmai színvonal fenntartását, így az egészségügyi intézmények megszilárdíthatják a szakmai rangsorban elért helyüket.

Alacsonyabb üzemeltetési költségek és kevesebb hulladék

A páciensek adatainak digitalizálása csökkenti a telephelyi és a telephelyen kívüli tárolás költségeit. Az orvosok azonnal elérhetik a páciensek adatait, és a papíralapú adatok keresgélése miatt fellépő költségek is számottevően csökkennek. Erőforrásokat szabadíthat fel, amelyeket más, nagyobb prioritású célokra fordíthat, így hatékonyabbá teheti a szervezet üzemeltetését.

Biztonságban tudhatja a páciensek adatait

Ha páciensek adatait digitális formában tárolja, nagyobb adatbiztonságot érhet el, ráadásul azt is könnyebben biztosíthatja, hogy a vállalat lépést tarthasson az egyre növekvő számú helyi, nemzeti és regionális előírásokkal.