Üzleti megoldások

Lapolvasási megoldások a pénzügyi és a biztosítási szektor számára

Napjaink rohamosan fejlődő digitális világában a biztonság mindennél fontosabb szempont. A közelmúltban számos biztonságosnak hitt rendszert is feltörtek. Az ilyen támadások igen jelentős pénzügyi és PR-kockázattal járnak. A Canon asztali lapolvasói kitűnő megoldást jelentenek ezekre a problémákra, ugyanakkor az üzletmenetét is gördülékenyebbé teheti általuk.

Következő lépések

Legyen még versenyképesebb

A káresemény-bejelentő űrlapok és számlák digitalizálása esetén a háttérirodai alkalmazások közvetlenül hozzáférhetnek az adatokhoz, így az üzleti munkafolyamatok lényegesen egyszerűbbé válnak – a vállalat hatékonysága és produktivitása pedig megsokszorozódik.

Csökkentheti kockázatát

Minimálisra csökkentheti a biztosítási csalás és a biztonsági rések kockázatát. Az elektronikusan tárolt adatoknak nemcsak a kezelése egyszerűbb, de a biztonsága is könnyebben garantálható, így könnyebben védekezhet a csalás és a biztonsági rések ellen.

Maximális megfelelőség

A Canon lapolvasók használata az egyre növekvő számú bonyolult jogszabályoknak való megfelelés biztosítását is megkönnyíti. Ezek a lapolvasók ugyanis az általános szabványnak számító PDF/A formátumot is képesek kezelni.

Csökkentheti vállalata környezetre gyakorolt káros hatásait.

Biztosíthatja a pénzügyi és a társadalmi felelősségvállalási célkitűzések elérését. A káresemény-bejelentő űrlapok, a tanúsítványok, a jelentkezési lapok, a számlák stb. digitalizálásával, elektronikus formátumban történő archiválásával csökkentheti a vállalat papírfogyasztását.