Canon i-SENSYS LBP7780Cx

i-SENSYS LBP7780Cx

A Canon első osztályú A4-es lézernyomtatója 32 lap/perc sebességre képes színes és fekete-fehér módban egyaránt. Az új generációs MEAP technológia révén rendkívül sokoldalú, így tökéletes választás nagy mennyiségeket nyomtató vállalati munkacsoportok számára.

Előnyök

  • 32 lap/perc színes és fekete-fehér professzionális lézernyomtatás
  • Akár 9600 x 600 dpi-nek megfelelő nyomtatási felbontás
  • A gyors elsőnyomat-készítés jóvoltából nincs várakozás
  • Az első nyomat 10,4 másodperc alatt elkészül
  • Beágyazott MEAP
  • 1100 lapos papírkapacitás
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Hálózatkész

Részletes jellemzés

Ismerd meg jobban a következőt: Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Rendkívül hatékony, zavartalan üzleti munkafolyamatok


Az LBP7780Cx készülék az integrált Java-alapú alkalmazásfejlesztési platformunk, a MEAP segítségével többféle megoldásba, például a uniFLOW rendszerekbe is beépíthető, így egyszerűbb a nyomtatás, ugyanakkor csökkennek a költségek.

Nagy sebességű színes nyomtató


A nagy sebességű lézernyomtatóval időt takaríthat meg: fekete-fehérben és színesben egyaránt percenként 32 (A4) oldal nyomtatására képes, és az első nyomat mindössze 10,4 másodperc alatt elkészül. A nagy igénybevételű üzleti munkacsoportok számára ideálisan használható: az alvó üzemmódból történő gyors visszaállásnak köszönhetően nem kell sokat várni a dokumentumokra. Minimalista kialakítása révén minden irodában kényelmesen elfér.

Kiemelkedő minőségű nyomatok


A megnövelt, 9600 × 600 dpi nyomtatási felbontás és az automatikus képfinomítás tökéletes kivitelt biztosít. Automatikusan simítja a szöveget és a grafikát.

Állandó védelem


Tartsa biztonságban adatait az imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készüléknél megszokott, magas szintű biztonsági funkciókkal. A készülék többek között IPSec és LAN IEEE 802.1x megfelelést nyújt. A választható biztonságos postafiók-nyomtatás megakadályozza, hogy a bizalmas anyagok illetéktelen kezekbe kerüljenek.

Időtakarékos


Az ötsoros LCD kijelzővel gyerekjáték a nyomtató használata. Alapfelszereltségként 500 lapos kazettát és 100 lapos tálcát tartalmaz. A kiegészítő 500 lapos kazettával bővített, összesen 1100 lapos papírkapacítás a legnagyobb igénybevételt is kielégíti. A Canon minden-az-egyben kazetta (amely a tonert és az összes fontos összetevőt tartalmazza) másodpercek alatt kicserélhető. A nagyobb kapacitású fekete tonerkazetta révén még kevesebb a kazettacsere miatti állásidő.

Automatikus kétoldalas nyomtatás


A professzionális kivitelt lehetővé tévő LBP7780Cx készülék automatikusan a dokumentum mindkét oldalára nyomtat – így papírt takarít meg, ugyanakkor az általános költségeket is csökkenti.

Teljes körű hálózati integrálhatóság


A beépített Gigabit Ethernet csatlakozó problémamentes hálózati integrációt biztosít, így megkönnyíti a nyomtatási erőforrások megosztását és a nagy volumenű nyomtatási feladatok kezelését. Az LBP7780Cx nyomtató a PCL5e/6 iparági szabványt és az Adobe® PostScript nyomtatást is támogatja.

Közvetlen nyomtatás háttértárról


Az LBP7780Cx a TIFF, JPEG, PDF és XPS fájlok USB-adattárolóról történő nyomtatására is képes.

Energiatakarékos kialakítás


Az LBP7780Cx nyomtató a kategóriájában egyik legjobb jellemző átlagos energiafogyasztási (TEC) besorolása révén visszafogja a környezetre gyakorolt káros hatásokat, így a kisebb fenntartási költségek mellett a környezetvédelmi és fenntarthatósági célkitűzések elérését is támogatja.
* A TEC egy termék egy heti jellemző átlagos energiafogyasztását mutatja. Az Energy Star® tesztelési módszere alapján: http://www.eu-energystar.org.

Díjak

Műszaki jellemzők

Tudj meg még többet a(z) Canon i-SENSYS LBP7780Cx készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

USB connection

USB-csatlakozó

User friendly LCD display

Felhasználóbarát LCD kijelző

Use and share over network

Hálózaton keresztül történő használat és megosztás

High colour print quality

Kiváló minőségű színes nyomtatás

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionális papírkazetta

PCL Printing

PCL-nyomtatás

PostScript Printing

PostScript nyomtatás

Optional Secure print

Opcionális biztonságos nyomtatás

Tablet and smartphone ready

Tablet és okostelefon csatlakoztatására kész

Következő lépések

Mobil megoldások

Egyszerű nyomtatás mobilkészülékekről

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.

Easy Service Plan