Canon i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx

A MEAP platform Canon lézernyomtatók új generációjába történő beépítésével az i-SENSYS LBP7680Cx példát mutat a termelékenység, a biztonság, a környezetvédelem és a megoldásintegráció terén.

Előnyök

  • 20 lap/perc színes és fekete-fehér lézernyomtatás
  • 9600 × 600 dpi nyomtatási felbontás
  • 768 MB normál memória
  • Intuitív kezelőpanel
  • PCL5c/6 és Adobe® Postscript támogatás
  • Gigabit Ethernet
  • Beágyazott MEAP
  • IPSec és LAN IEEE 802.1x megfelelés
  • Közvetlen nyomtatás USB-háttértárról

Termékjellemzők

A(z) Canon i-SENSYS LBP7680Cx részletesebb megtekintése

Új generációs technológia


A MEAP, a Canon alkalmazásfejlesztésre szolgáló, Java-alapú platformja először került beépítésre lézernyomtatóba - lehetővé téve egyedi alkalmazások fejlesztését és telepítését közvetlenül a nyomtatóra. Segítségével az i-SENSYS LBP7680Cx problémamentesen integrálható a uniFLOW rendszerekbe, így leegyszerűsödik a nyomtatás, ugyanakkor csökkennek a költségek.

Nagy teljesítményű színes lézernyomtató


Ezzel a stílusos, színes lézernyomtatóval, amely beépített kétoldalas nyomtatás funkcióval is rendelkezik, maximalizálhatja a leterhelt munkacsoportok hatékonyságát. Ez a kompakt készülék az asztalon is elfér, így a felhasználók élvezhetik a közeli nyomtató kényelmét, amely ráadásul gyorsan és halkan készít professzionális minőségű nyomatokat - 20 oldal/perces sebességgel mind színesben, mind fekete-fehérben. A Canon gyors első nyomat technológiájának köszönhetően nem kell sokat várni a dokumentumokra.

Professzionális nyomtatási minőség


A kiváló minőségű nyomatok érdekében az i-SENSYS LBP7680Cx 9600 × 600 dpi nyomtatási felbontással rendelkezik, amely az Automatikus képfinomítással együtt minden esetben tökéletes eredményt produkál. A nyomtató alapfelszereltségben 768 MB memóriával rendelkezik, így éppúgy megbirkózik a nagy méretű, összetett dokumentumokkal és képekkel, mint a hálózati nyomtatás kihívásaival.

Egyszerű használat


Ennek a színes lézernyomtatónak a használata még a kezdő felhasználók számára sem jelent majd gondot. Az intuitív, 5 soros LCD kijelző segítségével egyszerű az üzembe helyezés, és könnyedén navigálhat a készülék különböző beállításai között.

Rugalmas csatlakoztatási lehetőségek


Az i-SENSYS LBP7680Cx tökéletesen illik minden üzleti tevékenységhez, mivel támogatja a PCL5c/6 ipari szabványt és az Adobe Postscript nyomtatást. A beépített Gigabit Ethernet csatlakozónak köszönhetően bírja akár a legnagyobb terhelést is, miközben biztosítja az optimális hálózati teljesítményt.

Fejlett biztonsági funkciók


Védje és tartsa biztonságban adatait az imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készüléknél jól ismert, fejlett jellemzőkkel, amelyek között megtalálható az IPSec és az IEEE 802.1x megfelelés. A választható biztonságos postafiók-nyomtatás védi a bizalmas adatokat és garantálja, hogy a bizalmas anyagok ne jussanak illetéktelen kezekbe.

Közvetlen nyomtatás USB-háttértárról


Az i-SENSYS LBP7680Cx a Canon első olyan lézernyomtatója, amellyel közvetlenül USB-háttértárról is nyomtathat. Támogatja a TIFF, JPEG, PDF és XPS fájlokat, a felhasználók pedig könnyedén megkereshetik és gyorsan kinyomtathatják a kívánt fájlt a letisztult kijelző segítségével.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS LBP7680Cx készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

PCL Printing

PCL-nyomtatás

USB connection

USB-csatlakozó

Use and share over network

Hálózaton keresztül történő használat és megosztás

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionális papírkazetta

User friendly LCD display

Felhasználóbarát LCD kijelző

High colour print quality

Kiváló minőségű színes nyomtatás

Optional Secure print

Opcionális biztonságos nyomtatás

Tablet and smartphone ready

Tablet és okostelefon csatlakoztatására kész

Következő lépések

Mobil megoldások

Egyszerű nyomtatás mobilkészülékekről

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.

Easy Service Plan