Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

i-SENSYS LBP7660Cdn

A maximális termelékenységet energiahatékonysággal ötvöző i-SENSYS LBP7660Cdn az elfoglalt munkacsoportok számára is kényelmessé teszi a színes lézernyomtatást.

Előnyök

  • 20 lap/perc színes és fekete-fehér lézernyomtatás
  • 9600 × 600 dpi nyomtatási felbontás
  • 768 MB normál memória
  • Intuitív kezelőpanel
  • PCL5c/6 és opcionális Adobe® PostScript támogatás
  • Gigabit Ethernet
  • Energiatakarékos
  • Egyszerű tonerkazetta-csere

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

Nagy teljesítményű színes lézernyomtató


Ezzel a stílusos, színes lézernyomtatóval maximalizálhatja a leterhelt munkacsoportok hatékonyságát. Ez a kompakt készülék az asztalon is elfér, így a felhasználók élvezhetik a közeli nyomtató kényelmét, amely ráadásul gyorsan készít professzionális minőségű nyomatokat – 20 oldal/perces sebességgel mind színesben, mind fekete-fehérben. A Canon gyors első nyomat technológiájának köszönhetően nem kell sokat várni a dokumentumokra.

Professzionális nyomtatási minőség


A kiváló minőségű nyomatok érdekében az i-SENSYS LBP7660Cdn 9600 × 600 dpi nyomtatási felbontással rendelkezik, amely az Automatikus képfinomítással együtt minden esetben tökéletes eredményt produkál. A nyomtató alapfelszereltségben 768 MB memóriával rendelkezik, így éppúgy megbirkózik a nagy méretű, összetett dokumentumokkal és képekkel, mint a hálózati nyomtatás kihívásaival.

Egyszerű használat


Ennek a színes lézernyomtatónak a használata még a kezdő felhasználók számára sem jelent majd gondot. Az intuitív, 5 soros LCD kijelző segítségével egyszerű az üzembe helyezés, és könnyedén navigálhat a készülék különböző beállításai között.

Rugalmas csatlakoztatási lehetőségek


Az i-SENSYS LBP7660Cdn tökéletesen illik minden üzleti tevékenységhez, mivel támogatja a PCL5c/6 ipari szabványt és opcióként az Adobe PostScript nyomtatást is. A beépített Gigabit Ethernet csatlakozónak köszönhetően bírja akár a legnagyobb terhelést is, miközben biztosítja az optimális hálózati teljesítményt.

Költségtakarékos energiahatékonyság


Az i-SENSYS LBP7660Cdn kimagasló energiahatékonysága egyet jelent a költségek és a környezetszennyezés csökkentésével. A készülék megfelel az Energy Star szabványnak – alvó üzemmódban mindössze 1,0 wattot fogyaszt, átlagos energiafogyasztása pedig csupán 0,9 kWh, így kategóriájában az egyik leghatékonyabb energiafelhasználású készüléknek számít. A beépített automatikus kétoldalas funkcióval csökkenthető a papírfelhasználás, így nemcsak pénzt takaríthat meg, de a környezetvédelemre is nagyobb figyelmet fordíthat.

Egyszerűen kezelhető


A költséghatékony minden-az-egyben tonerkazettáknak köszönhetően – amely tartalmazza a toner-, a dob- és a tisztítóegységet is – a nyomtató gyakorlatilag nem igényel karbantartást. A festékkazetta cseréje másodpercek alatt elvégezhető, és semmiféle felfordulással nem jár. Eredeti Canon lézerkazetták használata esetén a nyomató ugyanúgy működik, mint új korában.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS LBP7660Cdn funkcióiról és képességeiről.

PCL Printing

PCL-nyomtatás

Optional PostScript Printing

Opcionális PostScript nyomtatás

USB connection

USB-csatlakozó

Use and share over network

Hálózaton keresztül történő használat és megosztás

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionális papírkazetta

User friendly LCD display

Felhasználóbarát LCD kijelző

High colour print quality

Kiváló minőségű színes nyomtatás

Tablet and smartphone ready

Tablet és okostelefon csatlakoztatására kész

Következő lépések

Mobil megoldások

Egyszerű nyomtatás mobilkészülékekről

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign