Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

i-SENSYS LBP7210Cdn

Ez az energiahatékony, kompakt, színes lézernyomtató ideális választás a gyors, professzionális teljesítményt, valamint a hatékony automatikus kétoldalas nyomtatást preferáló kis munkacsoportok számára.

Előnyök

  • Kompakt, lapos kialakítású színes lézernyomtató
  • 20 oldal/perc színes és monó módban
  • Kiemelkedő minőségű színes nyomatok
  • Akár 9600 x 600 dpi-nek megfelelő nyomtatási felbontás
  • Gyors első nyomat technológia
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Minden-az-egyben kazetta
  • Hálózatkész

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

Teljesítményfokozó funkciók


Ha kis munkacsoportja gyors és megbízható nyomtatót szeretne megosztva használni, az LBP7210Cdn minden igényt kielégít. A színesben és fekete-fehérben egyaránt percenként 20 oldal nyomtatására képes, lapos kialakítású, kis helyigényű LBP7210Cdn készülék hathatós módon ötvözi a kompakt méretet a nagy teljesítménnyel.

Folyamatos inspiráció


Az alapfelszereltségben AIR (automatikus képfinomítás) funkcióval ellátott, akár 9600 x 600 dpi-nek megfelelő nyomtatási felbontásra képes LBP7210Cdn nyomtató mindig kiemelkedő színminőséget biztosít. Segítségével változatos dokumentumokat – prezentációkat, beszámolókat és professzionális minőségű leveleket – nyomtathat, ragyogó színekkel vagy élesen látható fekete-fehérben.

Időtakarékos, nagy termelékenységű készülék


Az LBP7210Cdn funkcióinak széles palettája segítségével javíthatja produktivitását. Az LBP7210Cdn nyomtató gyors első nyomat technológiájának köszönhetően mindössze 16 másodperc alatt elkészíti az első nyomatot, így szinte nincs is várakozási idő. Alapfelszereltségként 250 lapos kazettát és 50 lapos tálcát tartalmaz. A kiegészítő 250 lapos kazettával összesen 550 lapos papírkapacitással rendelkezik, így kevesebb a leállás, és ritkábban kell újratölteni a papírt. A termelékeny automatikus kétoldalas nyomtatás segítségével a nyomtatási feladatok költségtakarékosan végezhetők, ugyanakkor az eredmény professzionálisabb kivitelű lesz.

Hálózatkész


A hálózati használatra kész készülékkel a kis munkacsoportok minden tagja számára rendelkezésre áll a produktív színes nyomtatási lehetőség. A beépített hálózati csatlakozó maximális rugalmasságot és csatlakoztathatóságot kínál; ugyanakkor a rendszergazdák számára a távoli felhasználói felületet (RUI) biztosít, amellyel az LBP7210Cdn könnyebben, egyszerű böngészőprogramokból kezelhető és felügyelhető a hálózaton keresztül.

Egyszerű és megfizethető karbantartás


A minden-az-egyben kazettarendszer csökkenti a karbantartási igényeket, és folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat biztosít. A kazetta egyszerű cseréjével (ez tartalmazza a tonert, a dobot és a tisztítóegységeket) a nyomtató olyan lesz, mint új korában. A kényelmes elülső betöltésnek köszönhetően a kazetta cseréje egyszerűen, gyorsan és tiszta kézzel elvégezhető.

Energiahatékony üzemeltetés


Az LBP7210Cdn nyomtató elenyésző, alvó módban mindössze 3 wattos energiafogyasztásával és 2,2 kWh/hét TEC-értékével* kategóriája egyik legenergiatakarékosabb készüléke. Az Auto Shutdown Tool ezt csak fokozza.
* A TEC egy termék egy heti jellemző átlagos energiafogyasztását mutatja. Az Energy Star® tesztelési módszere alapján: http://www.eu-energystar.org.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS LBP7210Cdn funkcióiról és képességeiről.

USB connection

USB-csatlakozó

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Use and share over network

Hálózaton keresztül történő használat és megosztás

High colour print quality

Kiváló minőségű színes nyomtatás

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionális papírkazetta

Következő lépések

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign