Canon i-SENSYS LBP7018C

i-SENSYS LBP7018C

A Canon által kínált legkisebb és legkedvezőbb árú színes lézernyomtató. Ez az egyszerűen használható, színes lézernyomtató megkérdőjelezhetetlen minőséget és páratlan energiahatékonyságot biztosít.

Előnyök

  • Helytakarékos kialakítás
  • 4 lap/perc színes és 16 lap/perc fekete-fehér lézernyomtatás
  • Gyors első nyomat technológia
  • Energiahatékony
  • 2400 × 600 dpi nyomtatási felbontás
  • Egyszerű tonerkazetta-csere

Termékjellemzők

A Canon i-SENSYS LBP7018C részletesebb megtekintése

Elegáns, helytakarékos kialakítás


Az i-SENSYS LBP7018C kompakt kialakítása és halk működése miatt elsősorban kisméretű és otthoni irodákba ajánlott, hiszen az asztalon is elfér. Ezzel a kisméretű, gyors és olcsó lézernyomtatóval kiváló minőségű színes dokumentumokat nyomtathat.

Gyors nyomtatás


A Canon gyors első nyomat technológiójának köszönhetően nincs több fölösleges várakozás. A nyomtató fekete-fehérben percenként 16 oldalt, színesben pedig percenként 4 oldalt képes kinyomtatni. Fekete-fehér nyomtatás esetén az első nyomat mindössze 13,6 másodperc alatt készül el, ami alig valamivel több, mint a további oldalak esetén.

Ragyogó minőség – színesben és fekete-fehérben egyaránt


Nyűgözze le a környezetét a kiváló minőségű nyomatokkal! A 2400 × 600 dpi felbontásnak köszönhetően jól kivehetőek az apró részletek, a szöveg jól látható, a betűk körvonalai élesek, a szürkeárnyalatoknál pedig folyamatos az átmenet. A Canon képfeldolgozó technológiája és az innovatív S toner kiváló színes teljesítményt nyújt.

Az alacsony energiafogyasztás csökkenti költségeit


Az i-SENSYS LBP7018C nagy energiahatékonysága révén lehetővé teszi a tulajdonosi összköltség és a széndioxid-kibocsátás csökkentését. A Canon arra törekszik, hogy minél környezetkímélőbb termékeket gyártson – nem véletlen, hogy ez a színes lézernyomtató is elnyerte az Energy Star minősítést. A jellemző átlagos energiafogyasztása (TEC) mindössze 0,5 kWh, alvó módban pedig mindössze 1,1 W-t fogyaszt, így a kategória egyik legenergiatakarékosabb nyomtatója.

Egyszerű használat és üzemeltetés


A nyomtató beállítása és használata igen egyszerű. A tonerkazetták cserélhetők, a különleges zajcsökkentő funkcióknak köszönhetően pedig Ön csendesebb, kellemesebb munkakörnyezetben dolgozhat, ahol semmi sem tereli el a figyelmét a feladatairól. A Canon CAPT nyomtató-illesztőprogram nemcsak felhasználóbarát, de nagyon gyors is, ráadásul kiváló színes nyomatok készítését teszi lehetővé.

Díjak

A termékek műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS LBP7018C készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

USB connection

USB-csatlakozó

High print quality

Kiváló nyomtatási minőség

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Következő lépések

Hol kapható?

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.

További információk

Easy Service Plan