Canon i-SENSYS LBP7010C

i-SENSYS LBP7010C

A Canon által kínált legkisebb és legkedvezőbb árú színes lézernyomtató. Ez az egyszerűen használható, színes lézernyomtató megkérdőjelezhetetlen minőséget és páratlan energiahatékonyságot biztosít.

Előnyök

  • Helytakarékos kialakítás
  • 4 lap/perc színes és 16 lap/perc fekete-fehér lézernyomtatás
  • Gyors első nyomat technológia
  • Energiahatékony
  • 2400 × 600 dpi nyomtatási felbontás
  • Egyszerű tonerkazetta-csere

Termékjellemzők

A(z) Canon i-SENSYS LBP7010C részletesebb megtekintése

Elegáns, helytakarékos kialakítás


Az i-SENSYS LBP7010C kompakt kialakítása és halk működése miatt elsősorban kisméretű és otthoni irodákba ajánlott, hiszen az asztalon is elfér. Ezzel a kisméretű, gyors és olcsó lézernyomtatóval kiváló minőségű színes dokumentumokat nyomtathat.

Gyors nyomtatás


A Canon gyors első nyomat technológiájának köszönhetően nincs több fölösleges várakozás. A nyomtató fekete-fehérben percenként 16 oldalt, színesben pedig percenként 4 oldalt képes kinyomtatni. Fekete-fehér nyomtatás esetén az első nyomat mindössze 13,6 másodperc alatt készül el, ami alig valamivel több, mint a további oldalak esetén.

Ragyogó minőség - színesben és fekete-fehérben egyaránt


Nyűgözze le a környezetét a kiváló minőségű nyomatokkal! A 2400 × 600 dpi felbontásnak köszönhetően jól kivehetőek az apró részletek, a szöveg jól látható, a betűk körvonalai élesek, a szürkeárnyalatoknál pedig folyamatos az átmenet. A Canon képfeldolgozó technológiája és az innovatív S toner kiváló színes teljesítményt nyújt.

Az alacsony energiafogyasztás csökkenti költségeit


Az i-SENSYS LBP7010C nagy energiahatékonysága révén lehetővé teszi a tulajdonosi összköltség és a széndioxid-kibocsátás csökkentését. A Canon arra törekszik, hogy minél környezetkímélőbb termékeket gyártson - nem véletlen, hogy ez a színes lézernyomtató is elnyerte az Energy Star minősítést. A jellemző átlagos energiafogyasztása (TEC) mindössze 0,5 kWh, alvó módban pedig mindössze 1,1 W-t fogyaszt, így a kategória egyik legenergiatakarékosabb nyomtatója.

Egyszerű használat és üzemeltetés


A nyomtató beállítása és használata igen egyszerű. A tonerkazetták könnyen cserélhetők, a különleges zajcsökkentő funkcióknak köszönhetően pedig Ön csendesebb, kellemesebb munkakörnyezetben dolgozhat, ahol semmi sem tereli el a figyelmét a feladatairól. A Canon CAPT nyomtató-illesztőprogram nemcsak felhasználóbarát, de nagyon gyors is, ráadásul kiváló színes nyomatok készítését teszi lehetővé.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS LBP7010C készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

USB connection

USB-csatlakozó

High print quality

Kiváló nyomtatási minőség

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Következő lépések

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.

Easy Service Plan