Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

A Canon csúcskategóriás fekete-fehér A4-es lézernyomtatója gyors, 40 lap/perc teljesítményre képes. A hálózati használatra előkészített, MEAP-platformmal ellátott, robusztus kialakítású nyomtató gond nélkül beilleszthető forgalmas irodák és munkacsoportok tevékenységébe.

Előnyök

  • 40 lap/perc sebességű fekete-fehér lézernyomtatás
  • Max. 1200×1200 dpi felbontás
  • A gyors elsőnyomat-készítés jóvoltából nincs várakozás
  • Az első nyomat 8,6 másodperc alatt elkészül
  • Beágyazott MEAP
  • Max. 1600 lapos papírkapacitás
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Hálózatkész

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon i-SENSYS LBP6780x

Sokoldalúbb, könnyebben integrálható


Az LBP6780x készülék az integrált Java-alapú alkalmazásfejlesztési platformunk, a MEAP segítségével többféle megoldásba, például az uniFLOW rendszerekbe is beépíthető, így egyszerűbb a nyomtatás, ugyanakkor csökkennek a költségek.

Teljes körű nyomtatási megoldás munkacsoportok számára


A Canon villámgyors, percenként 40 oldal nyomtatására képes, csúcskategóriás fekete-fehér lézerkészüléke ideális választás az olyan leterhelt nagyvállalati irodák és munkacsoportok számára, amelyeknek termelékeny, nagy teljesítményű, strapabíró nyomtatóra van szükségük.

Folyamatosan kiváló eredmény


Ez a nyomtató minden alkalommal professzionális nyomtatási minőséget nyújt. Az akár 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontásra képes nyomtató alapfelszereltségként 768 MB memóriával támogatja az összetett, hálózati nyomtatást. A beépített Gigabit Ethernet csatlakozó problémamentes hálózati integrációt biztosít, így megkönnyíti a nyomtatási erőforrások megosztását és a nagy volumenű nyomtatási feladatok kezelését. Az LBP6780x nyomtató a PCL5e/6 iparági szabványt és az Adobe® PostScript nyomtatást is támogatja.

Fokozott termelékenység


Az LBP6780x nyomtató mindössze 8,6 másodperc alatt elkészíti az első nyomatot, és gyorsan helyreáll alvó üzemmódból, így nem kell sokáig várni a dokumentumokra.

Kiterjedt papíradagolás


Az alapfelszereltségben 500 lapos kazettával és 100 lapos tálcával felszerelt LBP6780x összesen 1600 lapos papírkapacitásúra bővíthető.

Egyszerű használat


Az 5 soros LCD kijelzőnek és a fájlok időtakarékos, közvetlenül USB-adattárolóról történő nyomtatását lehetővé tevő funkciónak köszönhetően a nyomtatóval gyerekjáték a munka. A Canon minden-az-egyben kazetta (amely a tonert és az összes fontos összetevőt tartalmazza) másodpercek alatt kicserélhető, az opcionális nagy kapacitású tonerkazettával pedig több mint kétszeres nyomtatási kapacitás érhető el, így megszakítás nélkül nyomtathat .

Automatikus kétoldalas nyomtatás


A professzionális kivitelt lehetővé tévő LBP6780x készülék automatikusan a dokumentum mindkét oldalára nyomtat – így papírt takarít meg, ugyanakkor az általános költségeket is csökkenti.

Állandó védelem


Tartsa biztonságban adatait az imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készüléknél megszokott, magas szintű biztonsági funkciókkal. A készülék többek között IPSec és LAN IEEE 802.1x megfelelést nyújt. A választható biztonságos postafiók-nyomtatásnak köszönhetően a bizalmas anyagok garantáltan nem jutnak illetéktelen kezekbe.

Energiatakarékos kialakítás


Az LBP6780x nyomtató a kategóriájában egyik legjobb jellemző átlagos energiafogyasztási (TEC) besorolása révén visszafogja a környezetre gyakorolt káros hatásokat, így a fenntartási költségek csökkentése mellett a környezetvédelmi és fenntarthatósági célkitűzések elérését is támogatja.
* A TEC egy termék egy heti jellemző átlagos energiafogyasztását mutatja. Az Energy Star® tesztelési módszere alapján: http://www.eu-energystar.org.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS LBP6780x funkcióiról és képességeiről.

USB connection

USB-csatlakozó

User friendly LCD display

Felhasználóbarát LCD kijelző

Use and share over network

Hálózaton keresztül történő használat és megosztás

Optional Secure print

Opcionális biztonságos nyomtatás

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

+2 Optional Paper Cassette

+2 opcionális papírkazetta

PCL Printing

PCL-nyomtatás

PostScript Printing

PostScript nyomtatás

Tablet and smartphone ready

Tablet és okostelefon csatlakoztatására kész

Következő lépések

Mobil megoldások

Egyszerű nyomtatás mobilkészülékekről

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.

Easy Service Plan

3 Year Warranty Promotion

A termékekről készült képek csak illusztrációk. Egyes funkciók választhatók. A részletekért olvassa el a termékleírást, vagy forduljon Canon értékesítőjéhez.