Canon i-SENSYS LBP6680x

i-SENSYS LBP6680x

A lézernyomtatók új generációjába integrált MEAP révén az i-SENSYS LBP6680x példát mutat a termelékenység, a biztonság, a környezetvédelem és a megoldások integrációja terén.

Előnyök

  • 33 lap/perc, az első másolat 6 másodperc alatt készül el
  • 1200×1200 dpi nyomtatási felbontás
  • 768 MB beépített memória
  • Intuitív kezelőpanel
  • PCL5e/6 és Adobe® Postscript támogatás
  • Gigabit Ethernet
  • Beágyazott MEAP
  • IP Sec & LAN IEEE 802.1x megfelelés
  • Közvetlen nyomtatás USB-háttértárról

Termékjellemzők

A(z) Canon i-SENSYS LBP6680x részletesebb megtekintése

Új generációs technológia


A nyomtatóba a Canon alkalmazásfejlesztésre szolgáló, Java-alapú platformja, a MEAP is integrálva van, amely olyan testreszabott alkalmazások futtatását teszi lehetővé, amelyekkel az i-SENSYS LBP6680x meglévő megoldásokba integrálható. Ezáltal a nyomtató a uniFLOW rendszerekbe is problémamentesen integrálható, így leegyszerűsödik a nyomtatás, ugyanakkor csökkennek a költségek.

Nagy teljesítményű fekete-fehér lézernyomtató


A hálózatkész i-SENSYS LBP6680x maximális hatékonyságot biztosít a leterhelt irodákban. Ez a kompakt készülék az asztalon is elfér, így a felhasználók élvezhetik egy kéznél lévő nyomtató kényelmét. Gyorsan készít professzionális minőségű nyomatokat - mindössze 33 oldal/perc sebességgel. Az első nyomat mindössze 6 másodperc alatt elkészül, így nincs fölösleges várakozás.

Minőségi nyomtatás


Ez a nyomtató minden alkalommal professzionális nyomtatási minőséget nyújt. Az i-SENSYS LBP6680x akár 1200×1200 dpi felbontásra képes, így minden esetben tökéletes eredményt produkál. A nyomtató alapfelszereltségben 768 MB memóriával rendelkezik, így éppúgy megbirkózik a nagy méretű, összetett dokumentumokkal és képekkel, mint a hálózati nyomtatás kihívásaival.

Egyszerű használat


Az i-SENSYS LBP6680x nyomtató használatát a kezdő felhasználók is könnyedén elsajátíthatják. Az intuitív, 5 soros LCD kijelző segítségével egyszerű az üzembe helyezés, és könnyedén navigálhat a készülék különböző beállításai között.

Teljes körű hálózati integrálhatóság


Az i-SENSYS LBP6680x zökkenőmentesen hálózatba integrálható, így a nyomtatóeszközök megosztása még egyszerűbb lesz. Beépített Gigabit Ethernet hálózati kártyájának köszönhetően nagy munkamennyiséggel is könnyedén megbirkózik, a hálózat megterhelése nélkül. Bármilyen üzleti környezetbe remekül integrálható, mivel támogatja a PCL5e/6 ipari szabványt és az Adobe® Postscript nyomtatást is.

Információbiztonság


Védje és tartsa biztonságban adatait az imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készüléknél megszokott, magas szintű biztonsági funkciókkal. A készülék többek között IPSec és LAN IEEE 802.1x megfelelést nyújt. A választható biztonságos postafiók-nyomtatásnak köszönhetően a bizalmas anyagok garantáltan nem jutnak illetéktelen kezekbe.

Közvetlen nyomtatás USB-háttértárról


Az i-SENSYS LBP6680x készüléknek köszönhetően bármilyen USB-tárolóeszközről közvetlenül nyomtathat. Az egyszerű kijelzőn könnyűszerrel kiválaszthatja a támogatott fájltípusok egyikét - Tiff, JPEG, PDF és XPS -, és pillanatok alatt kinyomtathatja a dokumentumokat.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS LBP6680x készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

PCL Printing

PCL-nyomtatás

USB connection

USB-csatlakozó

Use and share over network

Hálózaton keresztül történő használat és megosztás

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionális papírkazetta

User friendly LCD display

Felhasználóbarát LCD kijelző

High print quality

Kiváló nyomtatási minőség

Optional Secure print

Opcionális biztonságos nyomtatás

Tablet and smartphone ready

Tablet és okostelefon csatlakoztatására kész

Következő lépések

Mobil megoldások

Egyszerű nyomtatás mobilkészülékekről

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.

Easy Service Plan