Canon i-SENSYS LBP6310dn

i-SENSYS LBP6310dn

Ez a hálózati használatra előkészített, kompakt, fekete-fehér, kétoldalas nyomtatásra alkalmas lézernyomtató gondoskodik arról, hogy Ön hatékonyan tudjon dolgozni, és teljesítménye megfelel a dinamikus kis és középméretű cégek igényeinek.

Előnyök

  • Kompakt, 33 oldal/perc sebességű fekete-fehér lézernyomtató
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Hálózatkész
  • Gyors első nyomat elkészülési idő
  • A gyors elsőnyomat-készítés jóvoltából nincs várakozás
  • Akár 2400 x 600 dpi nyomtatási felbontás
  • Max. 800 lapos papírkapacitás

Részletes jellemzés

Ismerd meg jobban a következőt: Canon i-SENSYS LBP6310dn

Időtakarékos, termelékeny készülék


A nagyobb volumenben nyomtató kis- és középvállalkozások számára az LBP6310dn nyomtató ideális eszköz a termelékenység növelésére. A percenként 33 oldalas fekete-fehér lézernyomtatást biztosító, legfeljebb mindössze 6 másodperces elsőnyomat-készítési idejű LBP6310dn nyomtató időrabló késlekedés nélkül segíti a gyors munkavégzést.

Valódi teljesítmény


A tartós kialakítás elősegíti a sarkalatos feladatok biztos teljesítését. Az LBP6310dn nyomtató alapfelszereltségként 250 lapos kazettát és 50 lapos tálcát tartalmaz. A kiegészítő 500 lapos kazettával elérhető, összesen 800 lapos papírkapacitás révén ritkább utántöltést igényel. A nyomtató felhasználóbarát, helytakarékos kivitelének köszönhetően a zsúfolt irodai környezetben is kényelmesen elfér. Az automatikus kétoldalas nyomtatással professzionális megjelenésű dokumentumokat készíthet, egyúttal időt és pénzt takarít meg.

Folyamatosan kiváló eredmény


Az LBP6310dn nyomtató akár 2400 x 600 dpi nyomtatási felbontást is lehetővé tesz, automatikus képfinomítással (AIR). Ez értékes előnyt jelent, ha gyorsan szeretne kiemelkedő képminőségű, áttekinthető és pontos dokumentumokat készíteni.

A hálózati használatra előkészített nyomtató könnyen integrálható és működtethető


Az LBP6310dn nyomtató beépített hálózati illesztővel rendelkezik, így gyorsan és zökkenőmentesen integrálható a hálózatba. Ideális megoldást jelent kisvállalkozások és munkacsoportok megosztott nyomtatójaként. A távoli felhasználói felület (RUI) lehetővé teszi az LBP6310dn nyomtató távoli felügyeletét és kezelését.

Egyszerű és gazdaságos karbantartás


A karbantartást nem igénylő minden-az-egyben kazetta folyamatosan kiváló minőségű nyomtatást biztosít. A minden-az-egyben kazetta (amely a tonert és az összes fontos összetevőt tartalmazza) másodpercek alatt kicserélhető. Nincs karbantartás, nincs vesződség, csak folyamatos, jó minőségű nyomatok. Egy nagyobb kapacitású tonerkazetta is beszerezhető, amellyel több, mint kétszeres nyomtatási kapacitás érhető el.

Energiatakarékos kialakítás


Az LBP6310dn nyomtatóval teljesítménybeli kompromisszum nélkül is energiát takaríthat meg. A mindössze 1,9 kWh/hetes TEC* besorolás, valamint a lenyűgöző, készenléti üzemmódban 9 wattos, alvó állapotban 1 wattos energiafogyasztás csökkenti vállalata szénlábnyomát, támogatja környezetvédelmi célkitűzéseit, továbbá alacsonyabb üzemi költségekkel jár. Az Auto Shutdown Tool ezt csak fokozza.
* A TEC egy termék egy heti jellemző átlagos energiafogyasztását mutatja. Az Energy Star® tesztelési módszere alapján: http://www.eu-energystar.org.

Díjak

Műszaki jellemzők

Tudj meg még többet a(z) Canon i-SENSYS LBP6310dn készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

USB connection

USB-csatlakozó

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Use and share over network

Hálózaton keresztül történő használat és megosztás

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionális papírkazetta

High print quality

Kiváló nyomtatási minőség

Következő lépések

Easy Service Plan

Teljes biztonság Canon berendezései számára.

Easy Service Plan