Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

Az automatikus kétoldalas nyomtatást biztosító kompakt lézernyomtató nagyszerű eszköz kisebb vagy otthoni irodák számára. Élvezze a karbantartást nem igénylő nyomatok, valamint a számos energia- és időtakarékos funkció előnyeit.

Előnyök

  • Helytakarékos kialakítás
  • 25 oldal/perc, az első másolat elkészülési ideje 6 mp
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Energiahatékony
  • Csendes működés
  • Minden-az-egyben kazetta a karbantartást nem igénylő üzemeltetéshez

Termékjellemzők

A(z) Canon i-SENSYS LBP6200d részletesebb megtekintése

Kompakt és helytakarékos


Ez a helytakarékos, megfizethető, fekete-fehér lézernyomtató magánjellegű használathoz tökéletesen alkalmas - otthon vagy kisebb irodában egyaránt. Az automatikus kétoldalas nyomtatási funkciót is nyújtó készülék hihetetlenül kompakt, és akár a legkisebb asztalon is kényelmesen elfér.

Produktív teljesítmény


Használja ki a lenyűgöző, 25 lap/perces lézernyomtatási sebességet. A Canon gyors elsőnyomat technológiája gyors visszaállást biztosít alvó módból, a készülék pedig a bekapcsolástól számítva gyorsan, mindössze 10 másodperc alatt bemelegszik. A mindössze 6 másodperc alatt elkészülő első nyomat biztos lehet benne, hogy minden határidőre elkészül.

Automatikus kétoldalas nyomtatás


A dokumentumok mindkét oldalára való automatikus nyomtatás egyszerre professzionális és papírtakarékos megoldás.

Kivételes lézer minőség


A lehető legélesebb, legpontosabb és legrészletesebb nyomtatási képet az akár 2400 x 600 dpi nyomtatási felbontás és az automatikus képjavító funkció (AIR) teszi lehetővé. A Canon MS (Magnetic Spherical - mágneses gömbformált) tonert úgy fejlesztették ki, hogy folyamatosan optimális nyomtatási teljesítményt nyújtson.

Hatékony és csendes


Az energiatakarékos nyomtató alvó módban mindössze 1,4 wattot fogyaszt. A kényelmesen elhelyezett előlapi főkapcsolót könnyű elérni: ez tovább csökkenti az energiaköltségeket. A ventilátor nélküli motornak köszönhetően az i-SENSYS LBP6200d készenléti állapotban hangtalan, működés közben pedig kivételesen halk, így nem zavarja a munkát.

Minden-az-egyben tonerkazetta


Az újrahasznosítható minden-az-egyben kazetta megszünteti a készülék karbantartásigényét és folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat biztosít. A kompakt (a tonert, a dobot és a tisztítóegységeket tartalmazó) kazetta villámgyors cseréjével és eredeti Canon lézerkazetta használatával biztosíthatja, hogy a nyomtató olyan legyen, mint új korában.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS LBP6200d készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

USB connection

USB-csatlakozó

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

High print quality

Kiváló nyomtatási minőség

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology