Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

Az i-SENSYS LBP151dw egy gyors, kompakt, PCL-kompatibilis, wifis és mobilnyomtatásra alkalmas, fekete-fehér lézernyomtató, amely megfizethető árú, számos területen használható készülék.

Előnyök

  • Gyors: 27 oldal/perces nyomtatás, a Canon gyors elsőnyomat technológiának köszönhetően 8 másodperc alatt elkészülő első oldal, valamint automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Elegáns, praktikus és kompakt kivitel
  • PCL5e/6-optimalizált nyomtatás a meglévő infrastruktúrával való kompatibilitás érdekében
  • Wi-Fi-vel és Ethernet-hálózattal kompatibilis
  • Mobil- és Google Cloud Print kompatibilis
  • Kis energiafogyasztás és kategóriájában első számú energiahatékonyság

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon i-SENSYS LBP151dw

Sebesség, helyigény és megtakarítások


Az i-SENSYS LBP151dw egy kimagasló nyomtatási sebességet biztosító helytakarékos eszköz, amely ráadásul rendkívül megfizethető áron kapható. A 27 oldal/perces hihetetlen sebesség kétoldalas nyomtatással, valamint a Canon gyors elsőnyomat technológiáival egészül ki és biztosít ezáltal alvó módból is gyors nyomtatást, melynek köszönhetően 8 másodperc alatt elkészül első oldallal (FPOT),

Wifis, hálózati és mobilnyomtatásra alkalmas


A nyomtató Ethernet- vagy Wi-Fi-hálózathoz történő csatlakoztatása egyszerűen, egyetlen gomb megnyomásával lehetséges. Az ingyenes beépülő modul segítségével bármely mobileszközről vezeték nélkül nyomtathat, amely Mopria-kompatibilis. A díjmentes Canon PRINT Business alkalmazás pedig speciális funkciók széles köréhez enged hozzáférést iOS- és Android-eszközökről.

Google Cloud Print kompatibilis


Az i-SENSYS LBP151dw számítógép használata nélkül, közvetlenül csatlakoztatható a felhőalapú szolgáltatásokhoz. Másodpercek alatt csatlakoztathatja Google Cloud Print fiókjához, és bármely kompatibilis eszközről azonnal elindíthatja a nyomtatást.

PCL-kompatibilis


Az informatikai szakemberek számára az i-SENSYS LBP151dw számos probléma megoldásához jelent tökéletes megoldást, hiszen zökkenőmentesen csatlakoztatható hálózathoz, valamint kompakt méretben, kis költségigénnyel biztosít megbízható működést.

Hatékony, kis energiafogyasztású


A nyomtató nemcsak halk, hanem kategóriájában első számú energiahatékonysággal és kis energiafogyasztással is rendelkezik, ezáltal ideális választás kiskereskedelmi környezetben, bankfiókokban és szállodák recepcióin való használathoz.

Minden-az-egyben nyomtatókazetta


A minden-az-egyben nyomtatókazetta megszünteti a készülék karbantartásigényét, és folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat biztosít. A eredeti Canon nyomtatókazetták tonerrel, dobbal és tisztítóegységgel rendelkeznek, valamint másodpercek alatt könnyedén kicserélhetők.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon i-SENSYS LBP151dw funkcióiról és képességeiről.

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Use and share over network

Hálózaton keresztül történő használat és megosztás

USB connection

USB-csatlakozó

PCL Printing

PCL-nyomtatás

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Tablet and smartphone ready

Tablet és okostelefon csatlakoztatására kész

i-SENSYS LBP151dw Értékelések

2016-2017-3-year-warranty-campaign