Színenként cserélhető tintapatronok vagy FINE kazetták?

Egyes PIXMA fotó- és dokumentumnyomtatók a Canon színenként cserélhető patronrendszerével, míg mások FINE kazettával rendelkeznek. Melyik az Ön számára megfelelőbb?

Mi szól a színenként cserélhető patron mellett?

A hulladékmennyiség visszaszorításának kiváló eszköze. A színenként cserélhető patronos rendszer 10 patronban tárolja a különböző színeket, vagyis ha egy szín kifogy, csak azt kell cserélni.  Tehát mivel egyszerre csak egy patront kell cserélni, a színenként cserélhető patronrendszer költségcsökkentő is egyben.

Miért válasszon FINE kazettát?

A Canon FINE kazettarendszere maximális kényelmet biztosít a felhasználó számára. A tinták a nyomtatófejjel egy egységben vannak elhelyezve, amely pillanatok alatt cserélhető. A FINE kazettás rendszer ugyanakkor gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé, hiszen az üzleti életben minden másodperc számít.

Tintakifogyás-figyelmeztetések

Bármilyen rendszert is választ, nem kell aggódnia a tinta kifogyása miatt. A képernyőn automatikus előugró üzenet jelzi az alacsony vagy kiürüléshez közelítő tintaszintet.

A színenként cserélhető tintapatronokon beépített LED található, amely különböző villogási sebességeket társít az alacsony és kifogyóban lévő tintaszinthez. Így számítógéphasználat nélkül is ellenőrizheti a tintaszintet: ez különösen jó, ha közvetlenül nyomtat a készülékről, memóriakártyáról vagy mobiltelefonról.