Kompakt SELPHY fényképnyomtatók

Nyomtass gyönyörű, tartós, fotólabor minőségű képeket gyorsan és egyszerűen okostelefonról vagy digitális fényképezőgépről a felhasználóbarát SELPHY kompakt fotónyomtató segítségével. Androidos vagy iOS rendszerű mobileszközökről, például iPhone vagy iPad készülékről vezeték nélkül, fényképezőgépről, számítógépről és memóriakártyáról pedig közvetlenül is lehetséges a nyomtatás. A kreatív effektekkel, valamint a különböző nyomathordozókkal, elrendezésekkel és kiviteli lehetőségekkel való kísérletezés révén ráadásul tökéletes nyomatokat érhetsz el.

Gyors, laborminőségű nyomatok

A bemutatott funkciók más Wi-Fi-kompatibilis

SELPHY nyomtatókon és a Canon PRINT alkalmazásban is elérhetők.

Nyomtatás mobileszközökről

Mobile_printing

Ha a SELPHY termékcsalád legjobb okostelefonos fotónyomtatóját keresed, válaszd a SELPHY CP1200 modellt.

Gyors és egyszerűen használható vezeték nélküli nyomtatást kínál Apple és Android rendszerű készülékekről az ingyenes Canon PRINT alkalmazás segítségével. A fényképnyomtatás közvetlenül is lehetséges az Apple AirPrint szolgáltatást használó más alkalmazásokból, illetve androidos vagy Kindle Fire készülékekhez való Canon beépülő modulok telepítésével.

A fogyóeszközök között megtalálható a KC-18IS hordozó, amely ideális a négyzet alakú dokumentumok kinyomtatásához olyan népszerű alkalmazásokból, mint például az Instagram.

Egyszerű fényképnyomtatás az Canon PRINT alkalmazással

Közvetlen nyomtatás más alkalmazásokból

SELPHY nyomtatóval nincs megállás!

A SELPHY adathordozók nagy választékban vásárolhatók meg a különböző nyomtatási projekteknek megfelelően. A képeslapnyomtatástól a mobilkészülékekről kinyomtatható négyzet alakú matricákig, mindenki megtalálja a számára megfelelő nyomtatási megoldást.

A SELPHY tinta- és papírkészletek adott számú fénykép előállításához szükséges tintát és papírt tartalmaznak, így egyetlen egyszerű lépésben beszerezhető mindkettő.

Igazolványképek

Igazolványképek

Készíts és nyomtass igazolványképeket személyes vagy hivatalos használatra az Igazolványkép-nyomtatás funkcióval. Válassz a szabvány méretek közül, vagy állíts be egyedi méretet, és nyomtass ki több igazolványképet egyforma vagy különböző méretben egyetlen lapon.

Négyzet alakú nyomatok

Négyzet alakú nyomatok

A népszerű okostelefonos alkalmazások és kompakt fényképezőgépek képeinek felhasználásával készített dekorációkhoz és kreatív projektekhez jelent ideális választást.

Hitelkártyák

Hitelkártyák

A hitelkártya méret kisebb keretekbe szánt és tárcában hordott fotók kinyomatására alkalmas.

Mini matricák

Mini matricák

A mini matricák szórakoztatóak, fejlesztik a kézügyességet és díszítenek.

A képponttól a nyomtatásig

A SELPHY-vel különböző méretekben nyomtathat, és akár több fotót is kinyomtathat egy oldalra az Elrendezés nyomtatása funkcióval, míg az Elcsúsztatott elrendezéssel gyönyörű montázsokat hozhat létre különböző színhatásokkal. A legjobb eredmény érdekében használja az Automatikus képoptimalizálás funkciót, amely automatikusan javítja a nyomat minőségét.

Easy_creativity

Képoptimalizálás

A Képoptimalizáló funkció érzékeli és kijavítja a kép hibáit: beállítja az arcok fényerejét és színét, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt, így különlegesen tisztává és gazdaggá teszi a nyomatokat.

Image_Optimize_01 Image_Optimize_02

301

Festékszublimáció

A festékszublimációs technológia labor minőségű nyomatokat biztosít, amelyek albumban tárolva akár 100 évig megőrzik eredeti szépségüket. A speciális védőbevonatnak köszönhetően a nyomatok tökéletesen száradnak, és nemcsak vízállóak, de az ujjlenyomatok és a karcolások sem látszanak meg rajtuk.

Nyomtatás bármilyen eszközről, bárhol

Bárhol tárolod is a képeidet, a SELPHY nyomtatókkal egyszerűen kinyomtathatod őket. Nyomtathatsz közvetlenül a fényképezőgépről, memóriakártyáról, USB-eszközről vagy számítógépről. Ha pedig a wifis modellek egyikét választod, akár a másik szobából is élvezheted a vezeték nélküli nyomtatás kényelmét.

Any_device.jpg
Small_portable

A SELPHY ezenkívül olyan kis méretű, hogy akár a nyaralásra, akár a buliba is magaddal viheted – így bárhol azonnal kinyomtathatod a képeket és megoszthatod a többiekkel az emlékezetes pillanatokat.

Support_01

Támogatás SELPHY készülékedhez

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás SELPHY készülékedhez.

Illesztőprogramok, szoftverek és útmutatók SELPHY készülékedhez

Support_02

Korábbi SELPHY nyomtatók keresése

A korábbi SELPHY készülékek műszaki leírása és a kompatibilis tartozékok listája az archív termékek között található.

Archivált termékek

Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

Az Android™, a Google Cloud Print™ és a Picasa™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

A Windows® és a Windows logó a Microsoft vállalatcsoport bejegyzett védjegye.