A CS100 Connect Station beállítása és használata

A számos videó végigvezet a beállítási, csatlakoztatási, átviteli, megtekintési, megosztási és biztonsági mentés eljárásokon, hogy fontos emlékeid megmaradjanak.

one-place

A Connect Station beállítása

A videó a CS100 Connect Station tv-készülékhez történő csatlakoztatásától egészen a nyelvválasztáshoz való bekapcsolásig mutatja be az első lépéseket.

A Connect Station csatlakoztatása

Tudd meg, hogyan hozhatsz létre otthoni Wi-Fi kapcsolatot, jelentkezhetsz be a CANON iMAGE GATEWAY szolgáltatásba, és kötheted össze közösségi oldalaidat és felhőalapú tárhelyedet.

Képek átvitele Connect Station készülékre

Ez az oktatóvideó azt mutatja be, hogyan viheted át fényképeidet és videóidat CS100 Connect Station készülékre NFC és Wi-Fi segítségével közvetlenül a fényképezőgépről vagy memóriakártyán, illetve USB-kapcsolaton keresztül.

Tartalommegtekintés és -rendezés

Hozz létre albumokat, és böngéssz okostelefonodon vagy táblagépeden, így a legtöbbet hozhatod ki kollekciódból, és újra átélheted emlékeidet.

Képeid megosztása

Oszd meg emlékeidet családoddal és barátaiddal. Ez az oktatóvideó azt mutatja be, hogyan oszthatsz meg képeket közösségi oldalakon, hogyan küldheted el őket más Connect Station készülékekre, és hogyan nyomtathatsz gyönyörű képeket vezeték nélkül.

Biztonsági mentés

Ez a videó azt mutatja be, hogyan készíts biztonsági másolatot CS100 Connect Station készüléked tartalmairól az adatok biztonságos tárolása és visszaállíthatósága érdekében.

CS100 Connect Station kézikönyv

A CS100 Connect Station beállításával és használatával kapcsolatos további információért töltsd le a teljes kézikönyvet

A CS100 kézikönyvének letöltése [PDF]

További ajánlatok…

eosbeginners

EOS kezdőknek

Válts digitális tükörreflexes fényképezésre, és élvezz több kreatív szabadságot egy könnyen használható fényképezőgéppel, amellyel lenyűgöző fényképeket és videókat készíthetsz.

Irista

irista

Tárold fotóidat biztonságosan és teljes minőségben: regisztrálj most 15 GB szabad területre.

register

Regisztráld a terméket!

Mesélj magadról, és iratkozz fel a Canon You Connect hírlevelére – itt rengeteg inspirációt, hírt és tanácsot találhatsz.