Canon XEED WX6000

XEED WX6000

Az XEED WX6000 az LCOS és az AISYS technológiát ötvözi a motoros objektívekkel az 5700 lumenes színes fényerő és a WXGA+ felbontás érdekében – tökéletes választás azok számára, akik át szeretnének térni a szélesvásznú kivetítésre.

Előnyök

  • Natív WXGA+ felbontás
  • LCOS-technológia
  • 5700 lumen színes fényerő
  • 1000:1 kontrasztarány
  • Motoros zoom, fókusz, és objektíveltolás
  • 4 cserélhető objektívlehetőség
  • Fejlett RGB- és gammabeállítás
  • DVI és HDMI™ bemenetek
  • PJLink™ kompatibilis hálózati port
  • 360°-os telepítés

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon XEED WX6000 készüléket

Nagy fényerejű és részletgazdag vetített kép


Az 5700 lumenes fényerőt nyújtó XEED WX6000 a tökéletes LCOS beépített projektor. A natív WXGA+ (1440×900) nagy felbontásnak köszönhetően tökéletes olyan helyeken, ahol számít a fényerő: például konferenciatermekben és előadókban.

Lenyűgöző képminőség


A 0,7" LCOS panel és a Canon AISYS optikai rendszer együttesen biztosítja, hogy a közönsége tökéletes, hibátlan képeket láthasson - még az olyan nagy terek esetén is, mint a hotelek konferenciaterme vagy a kiállítótermek.

A 16:10 képarányú megjelenítés és a magas rekeszérték lágy képminőséget eredményez, aminek köszönhetően ez a modell megfelelő választás a kreatív cégek logóterveinek és egyéb kivitelezési munkáinak bemutatására. Az 1000:1 kontrasztarány mély feketéket és élénk színeket nyújt.

Páratlan Canon objektívminőség


A beépítet projektoroknak kivételesen pontos objektívvel kell rendelkeznie. Az XEED WX6000 egyszerre minőségi és rugalmas megoldás. A Canon objektívtechnológia elsőrangú képfelbontást és maximális fénykibocsátást biztosít.

A speciális ½ pixel pontosságú beállítások a legtöbbet hozzák ki a képekből - nélkülözhetetlen funkció ez a többprojektoros vetítéskor, például 3D, kötegelés, kevert rendszerek és dómok esetén.

Válassza ki a tökéletes objektívet


A négy cserélhető, precíziós objektív, azaz az 1,5-szeres zoom alapobjektív, a nagy látószögű objektív, az 1,7-szeres hosszú gyújtótávolságú zoomobjektív és az 1,95-szoros ultra hosszú gyújtótávolságú zoomobjektív rugalmasan cserélhető, és a legnagyobb terekben is tökéletes képminőséget biztosít.

Szabályozza képeit


Az XEED WX6000 intelligens funkciók egész sorával biztosítja, hogy Ön hűen és pontosan mutathassa be képeit. Az egyedi RGB-vezérlés és a 6 tengelyes szín- és gammabeállítás kivételes színegyeztetést eredményez, amely megközelíti a professzionálisan kalibrált eszközök képminőségét.

Rugalmasan csatlakoztatható és működtethető


Az XEED WX6000 a csatlakozási lehetőségek széles skáláját nyújtja, így üzleti, oktatási és nyilvános eseményeken is használható. A DVI és HDMI™ csatlakozók lehetővé teszik nagy felbontású digitális képek és videók megjelenítését, míg a hálózati és RS232C portok könnyű csatlakozást biztosítanak helyiségvezérlő rendszeréhez és a LAN hálózathoz. Az ipari szabványnak megfelelő PJLink™támogatása lehetővé teszi az IP-n keresztüli vezérlést és felügyeletet. A 360°-os rugalmas telepítéssel együtt ezek a tulajdonságok igazán sokoldalú választássá teszik az XEED WX6000-et a vállalkozások számára.

Csökkentse a költségeket és a károsanyag-kibocsátást


A kevesebb mint 0,08 watt lumenegységenkénti energiafogyasztás a piac legjobbjai közé emeli az XEED WX6000 projektort.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon XEED WX6000 nyomtató ​funkcióiról.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Soros parancsok

Töltse le az WX6000 távirányítójának beállításához szükséges soros parancsokat

Download (pdf)

XEED esettanulmányok

Case Study Gesundheit Nord Medical

Gesundheit Nord klinika

A Canon videoprojektorai a legélesebb képet vetítik az orvosok elé a „Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen GmbH” klinikákon. A Canon XEED SX80 Mark II Medical videoprojektorok segítségével a klinika modernizálta a mindennapi eljárásokat, és most már digitális röntgenrendszert használnak a konzultációk során mind a négy brémai klinikán.

Case Study inamo Restaurant

inamo étterem, London

2010-ben több mint 90 Canon XEED projektort szereltek fel az inamo st james étteremben. A projektorok az inamo levédett E-TableTM megoldásának részét képezik, melynek segítségével a vendégek rendelhetnek, digitális asztalterítőt választhatnak, megnézhetik a konyhai „séfkamerát”, vagy akár taxit is hívhatnak – mindezt az asztalra kivetített kijelző segítségével.