Canon XEED WX6000

XEED WX6000

Az XEED WX6000 az LCOS és az AISYS technológiát ötvözi a motoros objektívekkel az 5700 lumenes színes fényerő és a WXGA+ felbontás érdekében – tökéletes választás azok számára, akik át szeretnének térni a szélesvásznú kivetítésre.

Előnyök

  • Natív WXGA+ felbontás
  • LCOS-technológia
  • 5700 lumen színes fényerő
  • 1000:1 kontrasztarány
  • Motoros zoom, fókusz, és objektíveltolás
  • 4 cserélhető objektívlehetőség
  • Fejlett RGB- és gammabeállítás
  • DVI és HDMI™ bemenetek
  • PJLink™ kompatibilis hálózati port
  • 360°-os telepítés

Termékjellemzők

A Canon XEED WX6000 részletesebb megtekintése

Nagy fényerejű és részletgazdag vetített kép


Az 5700 lumenes fényerőt nyújtó XEED WX6000 a tökéletes LCOS beépített projektor. A natív WXGA+ (1440×900) nagy felbontásnak köszönhetően tökéletes olyan helyeken, ahol számít a fényerő: például konferenciatermekben és előadókban.

Lenyűgöző képminőség


A 0,7" LCOS panel és a Canon AISYS optikai rendszer együttesen biztosítja, hogy a közönsége tökéletes, hibátlan képeket láthasson - még az olyan nagy terek esetén is, mint a hotelek konferenciaterme vagy a kiállítótermek.

A 16:10 képarányú megjelenítés és a magas rekeszérték lágy képminőséget eredményez, aminek köszönhetően ez a modell megfelelő választás a kreatív cégek logóterveinek és egyéb kivitelezési munkáinak bemutatására. Az 1000:1 kontrasztarány mély feketéket és élénk színeket nyújt.

Páratlan Canon objektívminőség


A beépítet projektoroknak kivételesen pontos objektívvel kell rendelkeznie. Az XEED WX6000 egyszerre minőségi és rugalmas megoldás. A Canon objektívtechnológia elsőrangú képfelbontást és maximális fénykibocsátást biztosít.

A speciális ½ pixel pontosságú beállítások a legtöbbet hozzák ki a képekből - nélkülözhetetlen funkció ez a többprojektoros vetítéskor, például 3D, kötegelés, kevert rendszerek és dómok esetén.

Válassza ki a tökéletes objektívet


A négy cserélhető, precíziós objektív, azaz az 1,5-szeres zoom alapobjektív, a nagy látószögű objektív, az 1,7-szeres hosszú gyújtótávolságú zoomobjektív és az 1,95-szoros ultra hosszú gyújtótávolságú zoomobjektív rugalmasan cserélhető, és a legnagyobb terekben is tökéletes képminőséget biztosít.

Szabályozza képeit


Az XEED WX6000 intelligens funkciók egész sorával biztosítja, hogy Ön hűen és pontosan mutathassa be képeit. Az egyedi RGB-vezérlés és a 6 tengelyes szín- és gammabeállítás kivételes színegyeztetést eredményez, amely megközelíti a professzionálisan kalibrált eszközök képminőségét.

Rugalmasan csatlakoztatható és működtethető


Az XEED WX6000 a csatlakozási lehetőségek széles skáláját nyújtja, így üzleti, oktatási és nyilvános eseményeken is használható. A DVI és HDMI™ csatlakozók lehetővé teszik nagy felbontású digitális képek és videók megjelenítését, míg a hálózati és RS232C portok könnyű csatlakozást biztosítanak helyiségvezérlő rendszeréhez és a LAN hálózathoz. Az ipari szabványnak megfelelő PJLink™támogatása lehetővé teszi az IP-n keresztüli vezérlést és felügyeletet. A 360°-os rugalmas telepítéssel együtt ezek a tulajdonságok igazán sokoldalú választássá teszik az XEED WX6000-et a vállalkozások számára.

Csökkentse a költségeket és a károsanyag-kibocsátást


A kevesebb mint 0,08 watt lumenegységenkénti energiafogyasztás a piac legjobbjai közé emeli az XEED WX6000 projektort.

Díjak

A termékek műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon XEED WX6000 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Industry standard control protocol

Szabványos vezérlési protokoll

Soros parancsok

Töltse le az WX6000 távirányítójának beállításához szükséges soros parancsokat

Download

XEED esettanulmányok

Gesundheit Nord klinika

A Canon videoprojektorai a legélesebb képet vetítik az orvosok elé a „Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen GmbH” klinikákon. A Canon XEED SX80 Mark II Medical videoprojektorok segítségével a klinika modernizálta a mindennapi eljárásokat, és most már digitális röntgenrendszert használnak a konzultációk során mind a négy brémai klinikán.

Az esettanulmány letöltése (angolul) [pdf, 4MB]

inamo étterem, London

2010-ben több mint 90 Canon XEED projektort szereltek fel az inamo st james étteremben. A projektorok az inamo levédett E-TableTM megoldásának részét képezik, melynek segítségével a vendégek rendelhetnek, digitális asztalterítőt választhatnak, megnézhetik a konyhai „séfkamerát”, vagy akár taxit is hívhatnak – mindezt az asztalra kivetített kijelző segítségével.

Az esettanulmány letöltése (angolul) [pdf, 2MB]