Canon XEED WX520

XEED WX520

A legkisebb WXGA+ beépített Canon projektor. A lenyűgöző 5200 lumen a teljes zoomtartományban állandó*.

Előnyök

  • Natív WXGA+ felbontás
  • 5200 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • 1,8-szeres zoomobjektív függőleges és vízszintes eltolással
  • Egymás melletti képmegjelenítés és képösszefűzés
  • HDMI™ és DVI bemenet
  • Számítógép nélküli prezentáció
  • Egyszerűen hozzáférhető lámpa és szűrő
  • Kategóriájában** kiemelkedő energiahatékonyság

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon XEED WX520 készüléket

Kisméretű, nagy fényerejű beépített projektor


A XEED WX520 a Canon legnagyobb fényerejű, legkisebb WXGA+ beépített projektora. A vetítési távolságtól függetlenül fényes, tiszta, élénk képeket vetít ki.

Állandó* fényerő


Élvezze a kivételes 5200 lumen fényerőt és a 2000:1 kontrasztarányt a Canon legújabb generációs AISYS optikai rendszerével. A fényerő az 1,8-szeres zoomobjektív teljes zoomtartományban szinte változatlan marad az állandó f/2,8 rekeszértéknek köszönhetően. Sok versenytársával ellentétben szinte semmi fényveszteség nincs az objektív tele állásában.

Ragyogó képalkotó képességek


A teljesen új képalkotó processzor javítja a képminőséget, és beépített képösszefűzési funkciót kínál a regisztráció beállítása mellett: tökéletes a többmegjelenítős esetekben. Az egymás melletti képmegjelenítést két digitális forrás teszi lehetővé, ennek köszönhetően ez a típus videokonferenciákhoz is ideális. Az elmosódáscsökkentésnek köszönhetően a kép még gyorsan mozgó videók esetében is éles marad, a 4 pontos trapézkorrekció révén pedig csaknem bármilyen szögből vetíthetünk. A natív WXGA+ felbontást (1440×900 pixel) az LCOS kijelzőtechnológia támogatja, ami kimagaslóan egyenletes, részletes képeket biztosít.

Rugalmas, kényelmes működés


A beépített függőleges és vízszintes objektíveltolásnak köszönhetően az XEED WX520 projektort könnyű beszerelni. A lapos felső résznek köszönhetően két projektor akár egymásra is helyezhető, az opcionális lábbal pedig többféle módon konfigurálható.

Többféle csatlakozási lehetőség


A HDMI é DVI csatlakozók lehetővé teszik a digitális csatlakozást a páratlan képminőségért. A szoftver gyorsan és egyszerűen frissíthető a projektor USB-csatlakozóján keresztül, és közvetlenül is levetíthető az USB-flashmeghajtók tartalma A Network Multi-Projection (NMPJ) funkcióval egyszerűen vetíthet a LAN hálózaton keresztül a Crestron RoomView® pedig azonnali és egységesített távvezérlést és felügyeletet tesz lehetővé,

Egyszerű karbantartás


Az XEED WX520 az új, strapabíróbb optikai elemeknek köszönhetően hosszabb élettartammal rendelkezik. Lámpája energiatakarékos módban elérheti akár az 5000 üzemórát is, míg a könnyen hozzáférhető lámpa és levegőszűrő a projektor kiszerelése nélkül is cserélhető.

Kivételes energiahatékonyság


Az XEED WX520 kategóriájában** a legkisebb energiafogyasztással rendelkezik, a külön ECO gombbal azonnal bekapcsolhatja a kis fogyasztású üzemmódot, és hozzáférhet más kitűnő energiatakarékos funkciókhoz is.

*A fényerő legfeljebb 5%-kal csökkenhet. Egy kép mérete alapján.
**3000–6000 lumenes, 0,8" vagy kisebb panelmérettel rendelkező, egylámpás projektorok. A Canon Inc 2013. májusi felmérése alapján.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon XEED WX520 nyomtató ​funkcióiról.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

HD Ready

HD Ready

Crestron

Crestron