Canon XEED WX450ST

XEED WX450ST

Ez az egyedülálló és innovatív, kisméretű, rövid vetítési távolságú WXGA+ beépített projektor óriási, 77%-os függőleges objektíveltolással rendelkezik. 4500 lumen fényerejével kiváló minőségű képeket vetít ki a hagyományos projektorok vetítési távolságának kb. egy harmadáról.

Előnyök

  • Natív WXGA+ felbontás
  • Rövid vetítési távolságú Canon objektív
  • 4500 lumen
  • 2000:1 kontrasztarány
  • Széles tartományú függőleges és vízszintes objektíveltolás
  • Egymás melletti képmegjelenítés és képösszefűzés
  • HDMI™ és DVI bemenet
  • Számítógép nélküli prezentáció
  • Egyszerűen hozzáférhető lámpa és szűrő
  • Kivételes energiahatékonyság

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon XEED WX450ST készüléket

Rövid vetítési távolságú eltolható objektív és kimagasló fényerő


Az egyedülálló XEED WX450ST egy rendkívüli fényerővel rendelkező, nagy felbontású, kisméretű beépített multimédiás projektor. Rövid vetítési távolságú Canon objektívje kivételesen széles tartományú függőleges és vízszintes objektíveltolást tesz lehetővé. Ez a mindössze 0,571:1 vetítési aránnyal rendelkező, minden ízében új objektív szinte teljesen torzításmentes (jellemzően 0,1%). Egy 100" méretű kép akár már 1,23 m-ről – a hagyományos projektorok vetítési távolságának kb. egy harmadáról – is vetíthető. A rövid fókusztávolság ellenére az objektív 30" és 300" közötti képátlójú képet is képes kivetíteni. A függőleges és vízszintes eltolásnak – ezen belül is a kivételesen széles, 77%-os függőleges tartománynak – köszönhetően a projektor diszkréten elhelyezhető a képernyő fölött vagy alatt, és elülső és hátsó vetítéshez egyaránt használható.

Fényes, gyorsan mozgó képek


A legújabb generációs AISYS optikai rendszer a Canon eddigi leghatékonyabb rendszere, amely 4500 lumen fényerő és 2000:1 kontrasztarány előállítására képes. A képek tiszták, fényesek és élénkek – a XEED termékeknél megszokott kimagaslóan pontos színekkel és egyenletes képminőséggel.

Új generációs képfeldolgozás


A natív WXGA+ felbontást (1440×900 pixel) az LCOS kijelzőtechnológia támogatja, ami lenyűgöző, tökéletesen egyenletes képeket biztosít. A professzionális minőségű objektívek mellett a WX450ST új képfeldolgozó egysége rendelkezik egy sor van olyan felhasználóbarát funkcióval, mint a hardveres képösszefűzés, a beépített regisztrációbeállítás (az RGB panel tökéletes igazításának biztosításához) és beépített tesztminták. Az egymás melletti képmegjelenítés támogatja a kettős digitális bemenetet, így tökéletes a modern videokonferenciás alkalmazásokhoz. A 4 pontos trapézkorrekció révén csaknem bármilyen szögből tökéletes geometriában vetíthetünk, míg az elmosódáscsökkentésnek köszönhetően a képek még gyorsan mozgó videók esetében is élesek maradnak.

A rugalmas telepítésekhez készítve


Az új lapos tetejű ház ügyesen kialakított lábakat rejt, így ideális a többprojektoros vetítési alkalmazásokhoz. Az egymásra helyezés, a felfelé vagy lefelé történő vetítés mind egyszerűen megvalósítható.

Többféle csatlakozási lehetőség


A HDMI és DVI-I csatlakozóknak köszönhetően digitális bemenetet is használhat, az USB-csatlakozón keresztül pedig egyszerűen frissíthető a szoftver és közvetlenül levetíthető az USB-flashmeghajtók tartalma. A Crestron RoomView® azonnali és egységesített távvezérlést és felügyeletet tesz lehetővé, a Network Multi-Projection (NMPJ) funkcióval pedig egyszerűen vetíthet a LAN hálózaton keresztül.

Hosszan tartó és energiahatékony


Az XEED WX450ST lámpája energiatakarékos módban elérheti akár az 5000 üzemórát is. A külön ECO gombbal azonnal bekapcsolhatja a kis fogyasztású üzemmódot, és hozzáférhet más kitűnő energiatakarékos funkciókhoz is.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon XEED WX450ST nyomtató ​funkcióiról.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Óriási fényerő és nagy kontrasztarány

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI-csatlakozó

Crestron

Crestron